Skip to main content

Vauriokorjaamo työnjohtaja, K-Auto Helsinki

Hakuaika alkaa: 22.05.2023
Hakuaika päättyy: 04.06.2023

K-Auto Helsinki etsii joukkoonsa reipasta vauriokorjaamon työnjohtajaa määräaikaiseen perhevapaasijaisuuteen 1.6. - 31.10.2023. Työsuhde on kokoaikainen, jolloin työaika on 37,5h/vko.

Vauriokorjaamon työnjohtajana arkesi muodostuu esim. autojen vahinkotarkastuksista ja vauriokorjausaikojen varaamisesta. Palvelet asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköpostitse sekä neuvot heitä autovahinkoihin liittyvissä asioissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet nopea oppimaan ja käytät sujuvasti digitaalisia välineitä asiakaspalvelussa. Jos olet aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, saatat olla etsimämme työntekijä!

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta autoalasta tai olet esimerkiksi aloittanut alan opinnot. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen työstä vauriokorjaamolla tai autovahinkotarkastajan työtehtävistä, mutta välttämättömiä nämä eivät kuitenkaan ole, hae siis rohkeasti!

Odotamme sinulta:

  • Iloista palveluasennetta ja aitoa innostusta alaa kohtaa
  • Työtä pelkäämätöntä asennetta
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Ajokorttia

Alamme on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä.

Tarjoamme sinulle:

  • Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja oppia uutta alasta
  • Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimimme täyden tuen
  • Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot
  • Kattavat työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Juha Ratilainen, [email protected] tai voit myös soittaa 040 7497955.

Lähetä hakemuksesi 4.6. mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän*, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 15 miljardia euroa vuonna 2021. Kesko ja K-kauppiaat työllistävät yhdessä noin 39 000 henkeä ja koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä.

Vastuullisuus on keskeinen osa Keskon strategiaa. Edistämme vastuullisuutta koko arvoketjussa aina tuotannosta asiakkaan valintoihin asti. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. Luomme laaja-alaisesti arvoa koko yhteiskuntaan.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vauriokorjaamo työnjohtaja, K-Auto Helsinki

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti