Skip to main content

Yleislääkäri opiskeluterveydenhuoltoon

Kiinnostaisiko työ ainutlaatuisessa opiskeluterveydenhuollossa korkeakouluopiskelijoiden terveyden ja opiskelukyvyn hyväksi? Työ, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän.

Haemme yleislääkäriä Seinäjoen palvelupisteellemme alkaen elokuussa tai sopimuksen mukaan. Voit ehdottaa sinulle sopivaa työn aloitusajankohtaa, viikkotyöaikaa ja työskentelyjakson kestoa. Työtä voi tehdä osittain etänä.


YTHS:llä pääset työskentelemään monipuolisesti nuorille aikuisille tyypillisten terveyskysymysten parissa. Asiakasryhmällemme tyypillisiä käyntisyitä ovat mielenterveyteen, ihotauteihin, tuki- ja liikuntaelinoireisiin, infektioihin ja seksuaaliterveyteen liittyvät kysymykset. Tehtäviimme kuuluu myös opiskelijoiden opiskelukyvyn tukeminen oppilaitosten kanssa yhdessä tehtävän opiskeluyhteisötyön ja opiskeluympäristön terveellisyyden ja turvallisuuden tarkastusten kautta.


Tarjoamme sinulle:


  • kattavan perehdytyksen
  • kollegoiden ja esihenkilön tuen
  • hyvät konsultaatiomahdollisuudet
  • mahdollisuuden osallistua mentoriohjelmaan
  • koulutusta osaamisesi kehittymisen tueksi
  • mahdollisuuden räätälöidä työnkuvaa
  • tehdä etätyötä ja etätyövakuutuksen
  • hyvän työilmapiirin
  • kattavat työterveyspalvelut
  • ePassi Flex -virkistysedun.


Työskentelemme moniammatillisen vastuutiimimallin mukaisesti ja käytössämme oleva Acute-potilastietojärjestelmä on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttavissa.


Meille YTHS:llä on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on helppoa; päivät päättyvät ajallaan ja illat sekä viikonloput ovat vapaa-aikaasi. Kokoaikaisen lääkärin työaika on 38,25h/vko. Lääkärimme kuuluvat joustavan vuosityöajan piiriin. Meillä lauantait eivät kuulu lomalaskentaan.


Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton välistä sopimusta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari yleislääkäreillämme on 6114-6738 ja erikoislääkäreillämme 6794-7488 euroa kuukaudessa. Kuukausipalkka voi sisältää henkilökohtaisen palkanosan 6-24 %. Lääkärintodistuksista ja -lausunnoista maksetaan TES:n mukaisesti. 


Voit olla kokenut lääkäri tai vastavalmistunut. Tuemme osaamisesi kehittymistä ja annamme vastuuta urapolkuvaiheesi huomioiden. 


Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa YTHS keskinen -alueen alueylilääkäri Marjo Kuortti, puh. 041 7314521 tai sähköpostitse [email protected].


Jätäthän tietosi ja toiveesi rekrytointijärjestelmäämme 20.5. mennessä alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä.


Tutustu artikkeliin, jossa yleislääkärimme Tiina ja Sara kertovat työstään YTHS:llä.


YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä viidellä alueella ja 24 omalla palvelupisteellä. Tuotamme palveluita noin 290 000 opiskelijalle yli 1000 ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti