Skip to main content

YVA projektipäällikkö / Johtava ympäristöasiantuntija

Työpaikan kuvaus

Haemme johtavaa ympäristöasiantuntijaa vastaamaan kaivoksiin liittyvistä YVA- ja luvitusprojekteista. Myös vihreän siirtymän vastaavat hankkeet ovat mahdollisia.

Meillä on vahva, laaja-alainen ja poikkitieteellinen kaivosympäristöasioihin keskittynyt asiantuntijaryhmä, jonka 26 hengen tiimi koostuu geokemisteistä, geologeista, kemisteistä, ympäristötekniikan ym. insinööreistä, pohjavesiasintatuntijoista ja -mallintajista, fyysikoista ja geofyysikoista sekä projektipäälliköistä. Tiimillämme on kattava kaivossuunnitteluosaaminen rikastamisesta ja metallurgiasta aina louhossuunnitteluun kaivosinfra- ja vesipuolta unohtamatta. Kaikki tekninen tuki löytyy siis läheltä.

Työtehtävät pitävät sisällään: 
-  YVA-projektien vetämistä projektipäällikkönä tai koordinaattorina 
-  Asiantuntijatehtäviä kaivoksiin ja teollisuuteen liittyvissä projekteissa
-  Ympäristöluvituksen vetäminen tai tukeminen

Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Vantaalla tai Oulussa. Työskentelemme kuitenkin sujuvasti hybridimallilla, jolloin käytössäsi on myös muut AFRYn Suomen toimipisteet Hangosta Kittilään.

Kuulumme ympäristöliiketoimintayksikköön, josta löytyy noin 170 asiantuntijan joukko tukemaan omalta osaltaan siinä, että kaikki tarvittava ympäristöosaaminen on myös kaivosympäristöprojekteissa käytettävissä. Liiketoimintayksikössä on lisäksi YVA- ja luvitustiimi, jonka asiantuntemusta ja tukea voi hyödyntää. Globaalina toimijana voit meillä halutessasi osallistua myös kansainvälisiin projekteihin. 

Pätevyydet

Onnistuaksesi tässä roolissa tarvitset:
• Soveltuvaa koulutusta (FM/ DI/OTM/AMK) 
• Osaamista ja kokemusta teollisuuden ympäristövaikutusten arvioinneista
• YVA projektipäällikkö- tai koordinaattorikokemusta
• Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa 
 
Erotut eduksesi, mikäli sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote ja asiakaskeskeinen ajattelutapa. Hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi myös ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 
 
Arvostamme myös valmiutta matkustaa kotimaassa ja ulkomailla asikasprojektien vaatimassa laajuudessa.
 
Kerrothan vahvuuksistasi lisää työhakemuksessa, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin! 

Yrityksen kuvaus

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Lisätietoja

Miksi juuri AFRY?

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. AFRYllä saat mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistasi uusille osa-alueille sekä mahdollisuuden työskennellä alan huippuasiantuntijoiden kanssa vauhdikkaassa ja kansainvälisessä projektiympäristössä.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Työsuhde-edut AFRYllä  

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro.   

Vastuullisuus AFRYllä  

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta    

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Pöllänen, p. 0505962000 [email protected] 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 15.1.2024 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

AFRY vaikuttavuus

AFRY synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

AFRY synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for AFRY

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AFRY Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti