Helsingin Satama

Helsingin Satama

Tietoa yrityksestä

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Helsingin Satama Oy luo sujuvat puitteet merimatkailulle ja rahtiliikenteelle sekä kehittää satamatoimintaa ja sitä tukevia palveluita yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Tuomme ihmiset ja tavarat yhteen vauhdittaaksemme kestävää kasvua. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaamme.  Olemme käynnistäneet yhden suurimmista kehitysaskeleistamme, 10 vuotta kestävän kehittämisohjelman, jossa keskustasatamien toimintoja keskitetään ja Länsisatamaa kehitetään. www.portofhelsinki.fi  

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä

Video: 

Yrityksen sijainnit

Lue lisää yrityksestä Helsingin Satama

Helsingin Satama on keskeisessä roolissa Suomen meriliikenteen ympäristövastuullisuudessa

Helsingin Satama on Euroopan vilkkain matkustajasatama ja Suomen tärkein vientisatama. Toiminnan laajuus tekee ympäristöteoista merkittäviä: yksistään alusten satamassaoloajan päästöjen vähentäminen kerryttää valtavan säästön CO2-kuormassa.
Lue lisää

Helsingin satamaan investoidaan yli puoli miljardia – “Työmäärä näkyy useissa suunnittelutoimistoissa“

Helsingin Sataman kehittämisohjelma ulottuu laiturialueilta pääkaupungin keskustan kehittämiseen ja maan allekin mennään kahden kilometrin matkalla. Tekninen johtaja Pekka Hellström pitää hankekokonaisuutta suurena työmääränä suunnittelijoille ja rakentajille.
Lue lisää

”Hyvä johtaminen ei ole sattumaa” – Helsingin Satama nosti henkilöstötyytyväisyyttä kehittämällä esihenkilötyötä

Helsingin Sataman eri alojen ammattilaiset suosittelisivat työnantajaansa nyt enemmän kuin aikaisemmin. Muutoksen taustalla on yhteisöllisyyden ja johtamiskulttuurin kehittämistä pelillisillä menetelmillä, millä on lisätty valmentavaa ja sparraavaa esihenkilötyöskentelyä.
Lue lisää