SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Tietoa yrityksestä

SOL on kuin suuri perhe. Meitä yhdistää samat arvot, yhdessä tekemisen meininki ja ilo!

Me SOL Henkilöstöpalvelut Oy:lla tarjoamme teollisuuden ja rakennusalan toimialoille henkilöstövuokraus-, suorarekrytointi-, KV-ratkaisuja ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja ympäri Suomen. SOL Logistiikkapalvelut puolestaan on yksi logistiikka-alan suurimmista toimijoista.

Olitpa sitten ensimmäistä työpaikkaasi hakeva nuori, vasta ammattiisi valmistunut tai alasi rautainen ammattilainen, meillä on sinulle töitä.

Työmahdollisuuksien kirjomme on laaja ja meiltä löydät joustavan työpaikan, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Voit siis vaikkapa kerryttää työkokemusta välivuotenasi tai hakea urallesi uusia haasteita laajempaa kokemusta vaativista työtehtävistä.

Haemme myös alansa kokeneita ammattilaisia vaativampiin tehtäviin aina esimiestasolle asti. Meillä voit myös kehittää omaa osaamistasi – koulutamme työntekijöitämme ja autamme heitä kasvamaan toimenkuvassaan.

Tärkeintä on se, että sinulla on positiivinen asenne, halu menestyä työssäsi sekä aktiivinen ote työntekoon. Nämä ovat ominaisuuksia, joilla pärjäät meillä.

Otetaan yhdessä askel aurinkoiseen työelämään!

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut
Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Yrityksen sijainnit