Nice-business Consulting Oy company news

Nice-business Consulting Oy company news

Työnhaun prosessissa on pohjimmiltaan kyse tiedon siirrosta työnantajan ja työnhakijan välillä. Työnhakija on kiinnostunut tehtäväkuvauksesta, palkkatasosta ja työympäristöstä. Työnantaja puolestaan haluaa mahdollisimman paljon tietoa potentiaalisesta työntekijästä, kuten hänen kokemuksestaan, motivaatiostaan ja oppimispotentiaalistaan. Näitä tietoja vaihdetaan videoiden, työpaikkailmoitusten, hakemusten ja ansioluetteloiden avulla. Tässä kirjoituksessa keskityn siihen, miten työnhakija voi parantaa mahdollisuuksiaan löytää uusi työpaikka parantamalla työnhaun dataa. Rekrytoinneissa, suorahauissa ja resursoinneissa tärkeintä on löytää tehtävään sopivin henkilö. Arviointiprosessissa käydään tarkasti läpi ammatillinen osaaminen, kokemus ja ehdokkaan persoonan yhteensopivuus tehtävän ja toimintaympäristön kanssa.
Suomessa on vuonna 2024 jo 1,8 miljoonaa LinkedInin käyttäjää ja maailmanlaajuisesti käyttäjiä on 930 miljoonaa – 1 miljardi!* Suuri osa työpaikkailmoituksista julkaistaan nykyään myös LinkedInissä tai pelkästään siellä, ja me rekrytoijat käytämme sitä jatkuvasti suorahakuihin. Jos haluat erottua eduksesi LinkedInissä liikkuville headhuntereille, nappaa tästä blogista 7 vinkkiä profiilisi ja näkyvyytesi viilaamiseen!
Tarja Herttuainen on hakenut urallaan laajojen kokonaisuuksien ymmärtämistä – asioiden tarkastelua eri näkökulmista samalla omaa osaamista kasvattamalla. Monipuolisen kokemuspohjan on luonut työ usealla eri työnantajalla erityyppisissä tehtävissä.
Syvällisesti softakehityksen koukerot tunteva ja kokenut tekninen projektipäällikkö Risto Aarnio-Toivanen vetää projektia, jossa ohjelmistotalon toimintamallia ja -kulttuuria yhdenmukaistetaan.
Mobiilisovellukset ovat nousseet tärkeään asemaan terveydenhuollossa. Antero Vänskä veti projektin, jossa hoitotyössä auttavasta Mobi-ratkaisusta kehitettiin versio 2.0.
Ron Bossen on nähnyt, kuinka organisaatioissa muutoksen läpivienti on haastavaa ja miten it:stä on tullut muutokseen pakottava voima. Yksi hänen oman uransa huippuhetkistä oli viiden vuoden projektitoimistohanke, PMO.
Pitkän uran it-alalla tehnyt Johanna Pilsari on päässyt katselemaan it-maailmaa molemmilta puolilta pöytää: niin asiakkaan edustajana kuin palveluntarjoajanakin. Johanna siirtyi aikanaan toimittajalta ulkoiseksi konsultiksi, koska vapaus ja vaihtelevuus kiehtoivat.
Projektipäällikkö Virva Lehtolan johtamistyylissä korostuvat selkeät vastuut ja luottamus. Hän uskoo huumorin voimaan yhteishengen rakentajana ja sen merkitykseen hektisessä työssä jaksamisessa.
Jos muutoksia yrittää puskea läpi, it-järjestelmähankkeesta voi tulla painajainen. Toisaalta projekti voi sujua kuin vettä vaan – olisiko kyse onnistuneesta muutoksenhallinnasta?