Skip to main content

Sairaanhoitaja Psykiatria Jatkuva haku

Hei! Miltä kuulostaisi dynaaminen ja vaihteleva työnkuva psykiatrialla osana uutta, liikkuvien sairaanhoitajien muodostamaa tiimiä? Me etsimme nyt sairaanhoitajia vahvistamaan toimintaamme Peijaksen, Jorvin ja Helsingin Psykiatriakeskuksen kampuksille. Työssä liikut kampusten eri yksiköiden välillä sen mukaan, missä apuasi tarvitaan. Työsi voi keskittyä yhden kampuksen yksiköihin tai voit myös liikkua kampusten välillä. Liikkuva työnkuva takaa sen, että pääset käyttämään ammattitaitoasi laajasti sekä kehittämään psykiatrista hoitotyön osaamistasi. Työviikkoosi mahtuu siis useita eri potilasryhmiä, työyhteisöjä ja kontakteja. Kaikissa tilanteissa tukenasi on moniammatillinen ja osaava tiimi, joten yksin ei tarvitse pärjätä!

Tässä työssä suuren työnantajan edut ja vakaus yhdistyvät keikkatyömäiseen työnkuvaan. Työ on vuorotyötä, jota tehdään pääosin kahdessa vuorossa. Käytössäsi on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten pääset laajalti vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Luodaan työvuorosuunnittelulle yhdessä työyhteisön toiveita ja tarpeita vastaavat raamit! Käytössäsi on myös työaikapankki, jolla voit lisätä joustoa elämääsi. Työn ohella pääset systemaattisesti kehittämään omaa osaamistasi kattavan koulutusvalikoimamme avulla ja saat tietysti käyttöösi HUSin henkilöstöedut. Vakautta ja tukea työhösi tuo liikkuvista sairaanhoitajista koostuva työyhteisö ja helposti tavoitettavissa oleva esihenkilö, jolle henkilöstön hyvinvointi on ykkösasia! Perehdytys tähän monipuoliseen työnkuvaa tehdään tietysti sinun tarpeisiisi räätälöidysti.

Toivomme tiimiimme eri uran vaiheissa olevia tekijöitä eri taustoista. Oleellisinta tässä työssä on erinomaiset yhteistyötaidot, sekä kyky ja halu toimia alati muuttuvissa toimintaympäristöissä ja verkostoissa omaan ammattitaitoon ja kollegoiden tukeen luottaen. 

Tehtäväkohtainen palkka on 2990,56 €/kk + kokemus- ja muut lisät. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkoja täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulille pian. Ole yhteydessä, jos sinulla on kysymyksiä hakuprosessista tai työnkuvasta. Olisi kiva kuulla sinusta! Aloituspäivästä sovitaan yhdessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Ann-Mari Månsson, esihenkilö & rekrytoija

040 610 4659 [email protected]

Jenni Komulainen, ylihoitaja

040 154 4939 [email protected]

Hae ennen 30.08.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja Psykiatria Jatkuva haku

HUS
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti