Anestesialääkärin työ on moniammatillista yhteistyötä

Anestesialääkärin työ on moniammatillista yhteistyötä

Tule vaikuttamaan terveydenhuollon tulevaisuuteen! Tarjoamme anestesialääkäreille monipuolisia mahdollisuuksia koko Uudenmaan alueella. Käytössämme on edistyksellinen päivystysmalli, joka tukee palautumistasi ja parantaa työhyvinvointiasi. Liity joukkoomme HUSin leikkaus- ja tehohoitokeskukseen!
HUS anestesia- ja leikkausosasto

Ainutlaatuisia työmahdollisuuksia anestesialääkäreille

Meillä voit tehdä kaikkea erittäin vaativasta kirurgiasta päiväkirurgiaan ja akuutin kivun hoitoon. Kaikki anestesiologian osa-alueet ja erityispätevyyksien alat ovat edustettuina yksiköissämme. Työnkuvaa voidaan muokata toiveidesi mukaiseksi. Meillä on käytössämme uudistetut työaikalain ja lääkärisopimuksen hengen mukaiset työaikamallit, joihin liittyvät muun muassa päivystystä edeltävä vapaa ja puuttuvaa viikkolepoa korvaava vapaapäivä. Myös palkkausjärjestelmä on vastikään uudistettu uraporrasjärjestelmän mukaiseksi.

Leikkaus- ja tehohoitokeskuksessa voit työskennellä monipuolisesti erilaisissa yksiköissä anestesia- ja leikkausosastoilla sekä akuutin kivunhoidon (Acute Pain Servicen; APS) parissa. Pääset osaksi kollegiaalista työyhteisöä ja vaikuttamaan terveydenhuollon tulevaisuuteen yhdessä kanssamme.

Voit jättää yhteystietosi botin avulla tai voit olla yhteydessä suoraan linjajohtajiimme.

Mikäli haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä suoraan linjajohtajiimme soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin. He kertovat mielellään lisää anestesialääkärin työstä Leikkaus- ja tehohoitokeskuksessa!

  • Linjajohtaja, ylilääkäri Anne Vakkuri, p. 050 427 9761
  • Linjajohtaja, ylilääkäri Teemu Luostarinen, p. 040 059 9276
  • Linjajohtaja, ylilääkäri Vesa Kontinen, p. 050 427 2116


Liity joukkoomme HUSin Leikkaus- ja tehohoitokeskukseen ja vaikuta terveydenhuollon tulevaisuuteen yhdessä kanssamme

HUS tarjoaa erinomaiset työskentelyolosuhteet anestesialääkäreille koko Uudenmaan alueella. Meillä on mahdollisuus oman toiveesi mukaisesti joko toimia sijaisena tai hakea vakituista virkaa. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen jatkokoulutukseen (esim. erityispätevyyskoulutukseen), kouluttajana toimimiseen, esihenkilötehtäviin ja tutkimustyöhön. Jokaisella on mahdollisuus osallistua säännöllisesti sekä laadukkaisiin sisäisiin koulutuksiin, että ulkopuoliseen koulutukseen.

Jokainen löytää meiltä itselleen sopivan työnkuvan, jota on mahdollisuus muokata elämäntilanteen muuttuessa. Panostamme myös työympäristön ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Jokainen pääsee osaksi kollegiaalista ja innovatiivista työyhteisöä.

 

 

Leikkaus- ja tehohoitokeskuksessa työskennellään erikoissairaanhoidon ytimessä

HUSin Leikkaus- ja tehohoitokeskus on 2 500 ammattilaisesta koostuva tulosyksikkö, joka toimii erikoissairaanhoidon ytimessä. Vastaamme leikkausosastoista, anestesiatoiminnoista, aikuisten tehohoidosta ja välinehuollosta. Teemme vuosittain noin 88 000 leikkausta ja leikkaussaleja meillä on käytettävissä 160 kappaletta. Toimimme useissa sairaaloissa ja yksiköissä Uudellamaalla.

Yksikkömme ovat erikoistuneet tiettyihin toimintoihin ja erikoisaloihin. Esimerkiksi Meilahden tornisairaalassa hoidamme vatsaelin-, sydän-, thorax-, verisuoni-, leuka-, urologista ja endokriinista kirurgiaa tarvitsevia potilaita. Meilahden tornisairaalassa on myös valtakunnallisia erityisvastuita, kuten kaikki aikuisten elinsiirrot. Peijaksen sairaalassa puolestaan on kaksi leikkausosastoa, joissa tehdään muun muassa urologista kirurgiaa, robottikirurgiaa, vaativaa tekonivelkirurgiaa, traumatologiaa ja muuta ortopediaa. Näiden lisäksi toimimme Hyvinkään, Lohjan, Jorvin ja Porvoon sairaaloissa sekä Meilahdessa Uudessa lastensairaalassa, Naistenklinikalla, Siltasairaalassa, Puistosairaalassa ja Silmä-Korvasairaalassa.

Arvokasta työtä yhteiskunnan hyväksi HUSissa

Haluamme olla terveydenhuollon suunnannäyttäjiä, jotka eivät ainoastaan hoida potilaita, vaan myös rakentavat tulevaisuuden terveydenhuoltoa. Meillä pääset tekemään arvokasta työtä yhteiskunnan hyväksi, yksilöllisesti ja yhdenvertaisesti. Kuljemme terveydenhuollon eturintamassa, johdamme omaa työtämme ja kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme sekä työhyvinvointiamme. Rakennamme yhdessä arkea, jossa jokainen HUSlainen saa kokea olevansa arvokas ja osallistua oman työnsä johtamiseen sekä ammattitaitonsa kehittämiseen.

Related jobs

Lue lisää samankaltaisia artikkeleita

HUS Porvoo ja Peijas

Oletko oman työelämäsi MacGyver? Tule taistelemaan hyvän puolesta sairauksia ja vammoja vastaan!
Lue lisää

Lähihoitaja Christa on unelmatyössään synnyttäneiden osastolla

Synnyttäneiden vuodeosastolla Jorvissa konkarit ja tuoreet tulokkaat tukevat toinen toisiaan.
Lue lisää

”Heti ensimmäisestä päivästä alkaen musta tuntu, että mä oon osa tätä jengiä”

Me Hyvinkään sairaalan leikkausosastolla olemme tiivis yhteisöllinen porukka ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Kohtaamme potilaat ja toisemme yksilöllisesti, yhdenvertaisesti ja ystävällisesti. Meillä jokainen päivä on erilainen ja uutta oppia tuova. Hyvinkään leikkausosasto on ihan huippupaikka!
Lue lisää