”Heti ensimmäisestä päivästä alkaen musta tuntu, että mä oon osa tätä jengiä”

”Heti ensimmäisestä päivästä alkaen musta tuntu, että mä oon osa tätä jengiä”

Me Hyvinkään sairaalan leikkausosastolla olemme tiivis yhteisöllinen porukka ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Kohtaamme potilaat ja toisemme yksilöllisesti, yhdenvertaisesti ja ystävällisesti. Meillä jokainen päivä on erilainen ja uutta oppia tuova. Hyvinkään leikkausosasto on ihan huippupaikka!
HUS Hyvinkää anestesia- ja leikkausosasto

Meille voit tulla olitpa sitten vasta valmistunut tai kokenut konkari

Leikkausosastolla työskentely ei vaadi aiempaa kokemusta eikä sitä tarvitse jännittää – meillä saat pitkän ja perusteellisen perehdytyksen sekä vierellesi sitoutuneen tiimin tuen.

Työ on vuorotyötä, mutta neuvottelemme joustavasti päivätyömahdollisuudesta tilanteesi mukaan. Monipuoliset erikoisalamme sekä erilaiset vastuualueet tuovat vaihtelevuutta päiviisi ja antavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä!

Voit rakentaa urapolkusi juuri niin pitkälle kuin haluat. Olitpa sitten kiinnostunut etenemään osastonhoitajaksi tai ylihoitajaksi, tai haastamaan itseäsi opetushoitajan tehtävissä, meillä on mahdollisuuksia juuri sinulle. Pääset myös laajentamaan osaamistasi osallistumalla ammatillisiin lisäkoulutuksiin.

Saat meiltä tukea ja kannustusta työssäsi. Tiimityöskentely on meille tärkeää, ja siksi panostamme työyhteisön kehittämiseen. Löydät työkavereita läheltäsi, ja yhdessä rakennamme positiivista työilmapiiriä.

 

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan työmahdollisuuksista meillä leikkausosastolla, kerromme mielellämme lisää. Voit jättää meille yhteystietosi botin avulla.

 

 

HUS Hyvinkään sairaalan leikkausosastolla tehtävä työ on merkityksellistä

Leikkausosastollamme työskentelee yli 100 sairaanhoitajaa, joista kaikki ovat oman alansa huippuammattilaisia. Hoidamme laaja-alaisesti eri ikäisiä ja eri erikoisalojen leikkauspotilaita. Erikoisaloinamme ovat ortopedia, gastro- ja plastiikkakirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, urologia, gynekologia sekä sektiot. Potilaat saapuvat leikkausosastollemme pääasiassa Leiko-yksikön (leikkaukseen kotoa), vuodeosaston ja päivystyksen kautta. Käytössämme on 14 leikkaussalia ja 25-paikkainen heräämö.

 


Liity joukkoomme!

HUS Hyvinkään sairaalan anestesia- ja leikkausosasto tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä erikoissairaanhoidon huipulla. Tule osaksi ammattitaitoista ja innostunutta tiimiämme, jossa jokainen on arvokas. Liity joukkoomme ja vaikuta yhdessä potilaidemme hyvinvointiin!

Katso täältä avoimet tehtävämme!

Related jobs

Lue lisää samankaltaisia artikkeleita

Lähihoitaja Christa on unelmatyössään synnyttäneiden osastolla

Synnyttäneiden vuodeosastolla Jorvissa konkarit ja tuoreet tulokkaat tukevat toinen toisiaan.
Lue lisää

Anestesialääkärin työ on moniammatillista yhteistyötä

Tule vaikuttamaan terveydenhuollon tulevaisuuteen! Tarjoamme anestesialääkäreille monipuolisia mahdollisuuksia koko Uudenmaan alueella. Käytössämme on edistyksellinen päivystysmalli, joka tukee palautumistasi ja parantaa työhyvinvointiasi. Liity joukkoomme HUSin leikkaus- ja tehohoitokeskukseen!
Lue lisää

HUS Porvoo ja Peijas

Oletko oman työelämäsi MacGyver? Tule taistelemaan hyvän puolesta sairauksia ja vammoja vastaan!
Lue lisää