Skip to main content

Assistentti, vuorotteluvapaa

Yrityksen kuvaus:

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien uudistuva työpaikka, jossa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. Kela on savuton työpaikka.

Työn kuvaus:

Haemme vuorotteluvapaan sijaiseksi assistenttia lasku- ja matkapalvelutiimin tehtäviin. Sijaisuus on ajalla 1.1.-31.5.2024.

Vuorotteluvapaan sijaisen on täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot. Hakijan tulee itse varmistaa kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi TE-keskuksesta.

Työ on toimistotyötä, johon kuuluu itsenäisen työn lisäksi yhteydenpitoa kirjallisesti ja puhelimitse niin asiakkaisiin, tiimikavereihin kuin yhteistyökumppaneihinkin. Työviikkoihin kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelua, neuvontaa, suunnittelua ja ongelmanratkaisua. Työhön voi sisältyä tarpeen mukaan eri lasku- ja matkapalvelutiimin tehtäviä (terveyspalvelulaskut, matkalaskut, matkapalvelu, ostolaskut).

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen tehtävään.
- joustoa työskentelypaikan ja -paikkakunnan suhteen.
- mahdollisuuden kehittyä työssäsi esimerkiksi koulutusten avulla.
palkan, joka on alkaen 2715 e/kk.

Odotamme, että sinulla on
- soveltuva tutkinto (esim. merkonomi, tradenomi tai restonomi).
- rohkeutta ja kykyä itsenäiseen tekemiseen ja oppimiseen.
- hyvät yhteistyö- ja työyhteisötaidot.
- tavoitteellinen työskentelyote.
- hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.
motivaatiota kehittyä työssäsi.

Hyödyksi on myös, jos
- pidät itsenäisestä työskentelystä.
- tuot työyhteisöön positiivista ja toisen työtä arvostavaa asennetta.
- olet valmis ottamaan vastaan haasteita, mutta et vierasta rutiinityötä.
sinulla on kokemusta matkailualan työtehtävistä.

Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöä. Teemme työtä monipaikkaisesti mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle 2021 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.

Haussa oleva tehtävä sijoittuu Talous- ja henkilöstöyksikköön lasku- ja matkapalvelutiimiin. Tiimissämme työskentelee noin 15 ammattilaista, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi mukaan. Tiimin esihenkilö on tukenasi työn arjessa ja valmentaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus ja katsotaan, voisimmeko me tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 8.12. 2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään tiimipäälliköt Jesse Lahtikivi (toimessa 30.11. saakka) ja Katariina Puurula (tiimin esihenkilö 1.12. alkaen) sähköpostitse.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Lisätietoja aiheesta löydät www.supo.fi.

Yhteystiedot: Kela Rekrytointipalvelut - +358206347792
Työpaikan osoite: Helsinki, FI, 00250 Helsinki
Palkkaus: Määritettävä
Työ alkaa: 01.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 08.12.2023 21:59
Jätä hakemus: https://kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com...
Ilmoitus jätetty: 24.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bc788e6d-253c-4ce0-9731-6fab2a4925f5

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Assistentti, vuorotteluvapaa

Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti