Skip to main content

Automation Engineer, Valmet DNA

Kiinnostaisiko sinua mielenkiintoinen työ prosessiautomaatiojärjestelmien parissa?

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

Haemme joukkoomme nyt Vantaan aluetoimistolle automaatiojärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen keskittyvää Automaatioinsinööriä.

Muokkaamme tulevaa rooliasi sen mukaan, oletko valmistumisen kynnyksellä, uraasi aloitteleva automaatioinsinööri tai jo kokenut ammattilainen.

Tulet työskentelemään itsenäisesti prosessi- ja energiateollisuuden Uudenmaan asiakkaillamme Valmetin automaatiojärjestelmien ylläpidon, päivitysten, laajennusten sekä käyttöönottojen parissa.  Hyvät asiakassuhteet ovat tekemisemme keskiössä. Pääsetkin osallistumaan myös toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Tukenasi on kokenut tiimi, mukavaa työyhteistöä unohtamatta.  

Odotuksemme

Tekninen korkeakoulutus (esimerkiksi AMK insinööri) antaa hyvät edellytykset tehtävään. Luonnollisesti arvostamme aiempaa kokemusta automaation sovellus- tai järjestelmäsuunnittelusta, mutta sitäkin enemmän painotamme  käytännönläheisyyttä, palveluhenkisyyttä sekä kiinostusta oman ammattitaidon kehittämiseen. Suhtaudumme nimittäin itsekin työhömme innostuneesti ja parannamme toimintaamme jatkuvasti. Kommunikoimme työssämme sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Työ on liikkuvaista, ja soveltuukin erinomaisesti henkilölle joka on kykenevä ja halukas  liikkumaan  sujuvasti autolla Uudenmaan alueella. Tätä tehtävää voit hoitaa asiakkaidemme luona ja toimistopäivät voit hoitaa kotikonttorilta käsin, joten ei ole välttämätöntä kiinnittyä Vantaan konttoriin, jos pääset kätevästi kulkemaan Uudenmaan alueella.

Töiden aloittamista edesauttaa kokemus automaatiojärjestelmistä, ymmärrys palvelinten virtualisoinnista (VMware) sekä tuntemus tietoverkoista ja tietoturvaratkaisuista.

Tarjoamme

Sitoudumme kouluttamaan sinut tehtävään. Tarjoamme sinulle itsenäisen sekä monipuolisen asiantuntijatehtävän Valmet DNA -automaatiojärjestelmän parissa sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun ja organisiointiin joustavassa päivätyössä.

Vantaan toimistollamme pääset osaksi ammattitaitoista 15 hengen tiimiä, sekä samalla osaksi laajempaa asiantuntijaverkostoamme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille.

Työtä on mahdollista tehdä joustavasti; sitä tehdään asiakkaillamme, mutta osan työstä pystyt hoitamaan myös täysin etänä, esimerkiksi kotikonttorista käsin.

Kuulumme Valmetilla kärkikolmikkoon kaikilla markkinoilla, joita palvelemme - ja tulemme jatkossakin kehittämään itseämme ja toimintaamme keskittyen teknologiaan, palveluihin, kestävään kehitykseen, paikalliseen läsnäoloon ja työntekijöihimme.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Älä epäile ottaa yhteyttä Hannu Heikkilään (Manager, Customer Service)  +358 40 543 4728 tai  hannu.heikkila at valmet.com.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.11.2021 sähköisen hakulinkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti