Skip to main content

Erikoissuunnittelija HUS Helsingin Biopankki

HUSissa toimiva Helsingin Biopankki kerää biologisia näytteitä sekä niihin liittyviä monipuolisia data-aineistoja biolääketieteellisen tutkimuksen tarpeisiin. Haemme nyt monialaiseen joukkoomme uutta data-analyytikkoa (data scientist, datatieteilijä). Nyt haettavana olevassa tehtävässä työskentelet asiantuntijana kotimaisten sekä kansainvälisten huippututkijoiden kanssa pääsääntöisenä tehtävänäsi koota ja analysoida biopankkinäytteisiin liittyviä terveystietoja tutkimushankkeille. Asiakastyöhön liittyvän data-analytiikan lisäksi työhön voidaan sisällyttää hakijan osaamisen ja/tai kiinnostuksen mukaan esimerkiksi potilastietojärjestelmissä olevien terveystietojen ETL-prosessointia ja esikäsittelyä analysoitavaan muotoon tai genomidatan analysointia. Työ on mahdollista suorittaa osittain etänä. 

Toivomme sinulta 

- Ohjelmointitaitoa sekä tietokantaosaamista, ymmärrystä tietomalleista ja algoritmeista.

- Kokemusta erilaisista ohjelmointiympäristöistä, virtuaalipalvelimista ja pilvipalveluista.

- Analyyttistä luonnetta ja omatoimisuutta sekä aitoa innostusta dataratkaisujen kehittämiseen ja datan ja sen laadun sekä hyödynnettävyyden ymmärtämiseen.

- Kykyä toimia osana monialaista tiimiä yhteistyössä tutkija-asiakkaiden, ICT-asiantuntijoiden sekä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Työssä edellytetään myös sitoutumista vastuunottoon tavoitteiden saavuttamiseksi aikataulujen puitteissa.

- Hyvää suomen kielen taitoa.

Biopankin pääasiallinen analyysiympäristö toimii osana HUSin tietoallasinfrastruktuuria (Azure), jonka Azure Data Bricks-ympäristöön sekä adl-tietovarastoon liittyvä kokemus katsotaan eduksi. Lääketieteellinen osaaminen sekä aiempi kokemus potilasrekisteriaineistoista tai biopankkitoiminnasta on eduksi, mutta ei edellytys tehtävän hoitamiselle. Työhön on mahdollista sisällyttää myös mahdollisuus osallistua akateemisiin tutkimuksiin sekä koneoppimisen ja tekoälyn analyysimenetelmien kehittämiseen. 

Helsingin Biopankki tarjoaa miellyttävän ja joustavan työyhteisön, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen ja kokemuksien kartuttamiseen. Biopankissa teemme yhteiskunnallisesti tärkeätä työtä, jossa voimme vaikuttaa suoraan sairauksien tunnistamisen ja hoidon kehittymiseen, lääketieteellistä tutkimusta edistäen. 

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Theresa Knopp, [email protected]

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 13.10.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hallinto- ja taloushenkilöt
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erikoissuunnittelija HUS Helsingin Biopankki

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti