Skip to main content

Fysioterapeutti, Espoon Kotikuntoutus

Kotikuntoutus toimii tiiviissä yhteistyössä Espoon sairaalaan, erikoissairaanhoidon, Seniori-infon ja Espoon kotihoidon kanssa vastaten sairaalasta kotiutuvien ikääntyneiden hoidosta ja kuntoutuksesta kotona sekä palvelutarpeen arviosta yhdessä Seniori-infon kanssa.

Fysioterapeutti toimii Kotikuntoutuksessa moniammatillisen tiimin jäsenenä. Fysioterapeutin työ Kotikuntoutuksessa on monipuolista asiakkaan kotona tapahtuvaa toimintakyvyn arviointia ja tukemista, ohjausta ja neuvontaa sekä verkostotyötä. Fysioterapeuttina ohjaat asiakkaita, heidän läheisiään ja muita toimijoita työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi fysioterapeutin tehtävänä on apuvälinetarpeen ja pienten kodin muutostöiden arviointi sekä tarvittaessa jatkokuntoutuksen suunnittelu.
Työ on päivätyötä arkena. Ajokortti on pakollinen.

Tehtävään soveltuva koulutus:
Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään:
Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön sekä itsenäistä työskentelyä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Lisäksi tehtävään valitulle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta työskentelystä ikäihmisten parissa ja asiakkaan kotiympäristössä toimimisesta.

Työpaikan nimi ja osoite: Karaportti 5, 02610 Espoo
Työaika: 114 h 45 min. / 3vkoa
Tehtävä on määräaikainen 29.9.2024 asti. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat palveluvastaava Maria Suckcharoen p. 040 636 5717 ja palveluesimies Minna Coutinho p. 040 636 8517
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2677,60 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 15.12.2023 13:45
Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-1139-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.12.2023 06:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bc719d04-2a8b-4fb9-adba-792b678858c2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti