Skip to main content

HR-konsultti Payroll & HR Advisor-tehtäviin

Kasvumme jatkuu edelleen ja haemme nyt Payroll & HR Advisor-osaajaa vahvistamaan jo noin 30 henkistä HR-konsulttitiimiämme! Etsimme sinua, jolle kansainvälisten palkka-asioiden koordinointi on jo tuttua. Lue lisää alta ja hae jo tänään

HR-palveluidemme olennainen osa Greenstepissä on palkkayhteyshenkilöpalvelu. Palvelussa tuotamme asiakkaan palkkoihin liittyvän materiaalin oikea-aikaisesti joko ulkoistetulle palvelutuottajalle tai sisäiseen palkanlaskentaan. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja työ voi pitää sisällään esim. palkkamateriaalin kokoamista, raportointia, automatisointiasteen nostamista eli palkkaprosessien kehittämistä, järjestelmän pääkäyttäjätehtäviä sekä henkilöstön ja esihenkilöiden kysymyksiin vastaamista palkka- ja työsuhdeasioissa. Tavoitteena on luoda selkeyttä ja löytää ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa Voit lukea lisää palkkayhteyshenkilöpalvelustamme täältä!

HR-konsulttina toimit Payroll & HR Advisorina asiakkaalla. Tehtävä on monipuolinen ja voi pitää sisällään esim. 2–3 osa-aikaista asiakkuutta sekä pienempiä säännöllisiä asiakkaan operatiivisen HR-kentän tehtäviä. Tällä hetkellä tiimimiimme etsitään vahvistuksia erityisesti kansainväliseen rajapintaan. Asiakkuudet, joiden parissa työskentelet ovat valtaosin suomalaisia yrityksiä, joilla on työntekijöitä Suomen ulkopuolella. Tehtävä tarjoaakin sinulle loistavan mahdollisuuden hyödyntää paitsi aiempaa monipuolista kokemustasi kansainvälisten palkkakysymysten parissa, myös hyvää kielitaitoasi! Tämän lisäksi voi työpöydälläsi olla erilaisia projekteja, interim-jaksoja tai toiminnan kehittämistyötä yhdessä muun HR-konsulttitiimin kanssa.

Mistä tiedät, että Payroll & HR Advisorin työ konsultin roolissa voisi olla seuraava ura-askeleesi?

 Sopeudut tilanteeseen kuin tilanteeseen kameleontin lailla

 Haluat luoda selkeyttä asiakkaan operatiivisiin HR-prosesseihin ja palkka-asioihin

 Työskentely HR- ja palkkajärjestelmien kanssa on sinulle tuttua ja haluat automatisoida manuaalisia työvaiheita 

 Viihdyt kansainvälisessä ympäristössä ja englanti työkielenä on sinulle luontevaa. Sinulla on mahdollisesti myös muuta kielitaitoa, mitä haluaisit hyödyntää työssäsi 

Sinulla on kokemusta palkkayhteyshenkilön tehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä

 Saat aikaan itsenäisesti, mutta arvostat myös asiantuntevan tiimisi tukea  

 Innostut ja saat energiaa monipuolisesta tekemisestä 

 Sopeudut työmäärän vaihteluihin ja pystyt hallitsemaan ajoittaisia paineita 

 Uuden oppiminen ja uudistuminen ovat sinulle mieluisia asioita ja prioriteetti  

 Asiakkaiden ilahduttaminen innostaa sinua 

 Haluat kehittyä HR-ammattilaiseksi tiimissä, jossa osaamisen jakaminen on DNA:ssa 

Millaiset kokemukset auttavat sinua onnistumaan tehtävässä Payroll & HR Advisorina? 

  • Kokemus palkanlaskennasta tai aikaisemmasta palkkayhteyshenkilön roolista kansainvälisessä ympäristössä ja kansainvälisten palkkaprosessien parissa ovat perusta tässä tehtävässä onnistumisessa 
  • Olet käyttänyt englantia aiemmin työkielenäsi ja koet sen itsellesi mieluisana. Muu kielitaito katsotaan eduksi!
  • Olet käyttänyt HR-järjestelmiä ja Excel on tuttu työkalu. Sinun ei tarvitse identifoida itseäsi Excel-velhoksi, mutta kokemus palkka- ja HR-järjestelmäintegraatioista on ehdoton plussa 
  • Muu mahdollinen HR-puolen työkokemus ja osaaminen katsotaan eduksi.

Sinulla on reipas sekä itsenäinen työote ja haluat aktiivisesti kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi konsultoivassa työssä. Innostut asiakasrajapinnassa työskentelystä ja haluat aidosti auttaa asiakkaita vaihtelevissa kysymyksissä. Viihdyt avoimessa työyhteisössä, jossa kollegoita tuetaan ja autetaan. Arvostamme myös ketteryyttä sekä innovatiivista ajattelutapaa kehittää toimintamalleja ja ajaa uusia ideoita eteenpäin    

Teemme jotain ainutlaatuista - yhdessä!

Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Voit tutustua meihin työnantajana yhteistyössä Duunitorin kanssa toteutetun artikkelin kautta täältä: https://duunitori.fi/tyoelama/greenstep-tyonantajana-10-syyta/

Greenstepiläisenä saat:

joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden.

vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, jossa onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen tulospalkkion mukaisesti.

Greenstepin yhdessä-ohjelman myötä vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöille.

liikunta- ja lounasedun Epassissa.

jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin.

osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm. investointisuunnitelma, jonka myötä Greenstep sijoittaa uusiutuvan energian hankkeisiin.

mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.

vapautta ja vastuuta kehittää asioita.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme työssäsi mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi monipuolisissa projekteissa asiantuntijatalossa, jossa arvot näkyvät aidosti arjessamme. Voit lukea lisää arvoistamme ja kulttuuristamme täältä!

Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä sekä lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja nyt myös Norjassa. Kerro meille hakemuksessasi, missä päin Suomea haluaisit työskennellä.

Jos innostuit lukemastasi, kerrothan meille itsestäsi! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja etenemme heti soveltuvien kandidaattien löydyttyä, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 6.3.2024 mennessä.  

Jäikö jokin mietityttämään? 
People-tiimin Jasmin vastaa kysymyksiisi, saat hänet kiinni sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Greenstep vaikuttavuus

Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Greenstep

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-konsultti Payroll & HR Advisor-tehtäviin

Rovaniemi
Pori
Joensuu
Lappeenranta
Kuopio
Hämeenlinna
Vaasa
Tampere
Turku
Seinäjoki
Oulu
Jyväskylä
Vantaa
Espoo
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 26.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti