Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keikkatyöntekijöitä, Koti Männistö

Etsitkö vaihtelua nykyiseen työhösi tai lisäansioita satunnaisen keikkatyön kautta? Haluatko oppia lisää kehitysvammatyöstä?

Haemme nyt Koti Männistöön keikkatyöntekijöitä - lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Koti Männistö työpaikkana

Koti Männistössä on 17 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja viisi tuetun asumisen paikkaa aikuisille kehitysvammaisille Haapajärvellä. Yksikön tilat ovat tilavat ja modernit, joka mahdollistaa monipuolisen arjen. Yksikön toiminnassa keskitytään asukaslähtöisyyteen ja päiväohjelmaa suunnitellaankin asukkaiden toiveita tarkasti kuunnellen. Meillä työskentelee osaava porukka, jolta ei lopu huumori kesken.

Löydät kotimme myös Instagramista @esperi_mannisto.

Työpäiväsi keikkatyöntekijänä

Koulutuksestasi ja osaamisestasi riippuen pääset tekemään monipuolista ohjaus- ja hoitotyötä. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan, luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden. Työpäivän aikana pääset myös oleilemaan ja ulkoilemaan asukkaiden kanssa sekä auttamaan muissa arjen asioinneissa.

Työ on 2- tai 3-vuorotyötä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta

      Mitä me tarjoamme sinulle?

      Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat. Pääset tutustumaan yksikköön ensin perehdytysvuoron kautta, jolloin yksikön käytännöt ja asukkaat tulevat hyvin tutuiksi.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

      Mikäli sinulla on lähihoitajan tai hoiva-avustajan tutkinto tai opinnot loppusuoralla,  tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Etuna näemme lääkehoidon koulutuksen sekä kokemuksen kehitysvammatyöstä.

      Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (8.4. mennessä) tai olethan minuun suoraan yhteydessä: yksikönpäällikkö Tuula Nikula, puh. 050 524 1934, [email protected].

      Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Koti Männistön toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Keikkatyöntekijöitä, Koti Männistö

      85800 Haapajärvi
      Osa-aikainen ja tuntityö

      Julkaistu 09.04.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti