Tule kesäkaveriksi Esperiin

Tule kesäkaveriksi Esperiin

Rekrytointi on päättynyt, kiitämme kaikkia hakijoita. ❤️

Mahtavat työkaverit ja asukkaamme tekevät kesästäsi kaksinverroin hauskemman – hae mukaan

Me Esperillä tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaispalvelun asukkaille ympäri Suomen. Tarjoamme satoja kesätyöpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Työpaikkoja meillä on avoinna aina Helsingistä Sodankylään asti, löydät meiltä varmasti juuri sinulle sopivan työpaikan!

Miksi kesätöihin meille?

Meillä pääset työskentelemään sinua kiinnostavan asiakasryhmän parissa ja työsuhteen kestosta voimme sopia joustavasti kanssasi.

Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen ja haluamme, että viihdyt meillä kesätöissä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta

Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Tuemme vapaa-aikaasi Mentra by SATS -liikuntapalvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Sinustako meidän kesäkaveri 2024? Rekrytointi on päättynyt, kiitämme kaikkia hakijoita.

Mitä toivomme kesäkaveriltamme?

Sinulla tulisi olla sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. lähihoitaja, hoiva-avustaja, sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi, fysioterapeutti) tai olet alan opiskelija. Edellytämme tehtävissä suomen kielen taitoa ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Avoin asenne ja into kerryttää osaamista on myös tärkeää!

Miltä kuulostaa, olisiko ensi kesän työpaikkasi meillä?

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme

#TöissäEsperillä #Kesätyö

 

Related jobs