Skip to main content

Kuorma-autonkuljettajia kesätöihin Kajaaniin, 6 paikkaa

Yrityksen kuvaus:

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2022 844,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8371 henkilöä.

Työn kuvaus:

C-kortti ja ammattipätevyydet plakkarissa? Hae meille vastuulliseen ja itsenäiseen kesätyöhön! L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Vakiporukkamme viettäessä ansaittuja lomapäiviään etsimme luotettavia ja tarmokkaita

KUORMA-AUTON KULJETTAJIA JÄTEHUOLLON KULJETUKSIIN

Kajaanin yksikön toiminta-alueelle. Toimipisteemme sijaitsee Elementtitiellä. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta kuorma-auton ratissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa 6-22.00, vuoroviikoin aamulla ja illalla. Tehtävä on määräaikainen kesäloman sijaisuus lokakuulle 2024 saakka.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä. Tehtävään valitulle tehdään työhöntulotarkastus ja huumausainetestaus.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja merkityksellisen työn, mukavan työporukan, hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä tietenkin asialliset ajopelit ja vermeet työhösi!

Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan paikkaa pikimmiten. Työsuhteen aloitus- ja lopetusajankohdat sovittavissa tilanteesi mukaan, kerrothan toiveistasi jo hakemuksessa! Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo. 9-14: Juntunen Samuli p. 050 387 1412 tai Härkönen Jukka 050 387 1403. Haethan paikkaa 30.4. mennessä!

Asiasanat: kesätyö, kuorma-autonkuljettaja, jäteautonkuljettaja, kuljettaja, kokoaikainen, määräaikainen, Kajaani, Kainuu

Yhteystiedot: L&T Lassila&Tikanoja - +358 10 636 111
Työpaikan osoite: Kajaani, FI, 87500 Kajaani
Palkkaus: Määritettävä
Työ alkaa: 01.05.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.04.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2b8f11dd-8...
Ilmoitus jätetty: 03.04.2024 10:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2b8f11dd-88ce-49eb-a2fd-c7a709d42bdd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Lassila & Tikanoja vaikuttavuus

Lassila & Tikanoja synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Lassila & Tikanoja synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Lassila & Tikanoja

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Lassila & Tikanoja Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kuorma-autonkuljettajia kesätöihin Kajaaniin, 6 paikkaa

Kajaani
Kainuu
Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 02.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti