Skip to main content

Lähihoitaja, Hoivakoti Edit

Hei lähihoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Hoivakoti Editiin lähihoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Edit tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille, rauhallisella asuinalueella Pietarsaaressa. Meillä sinua odottaa avoin ja positiivinen työyhteisö, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja vaikuttaa oman työnsä sisältöön. Hoivatyömme perustuu asiakaslähtöisyyteen, kuntouttavaan työotteeseen ja yhdessä sovittuihin arvoihimme.

    Työpäiväsi lähihoitajana meillä

    Työpäiväsi koostuvat asukkaiden hoidosta ja ohjauksesta kuntoutussuunnitelmassa määriteltyjen ja sovittujen asioiden mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Teet yhteistyötä niin yksikön muiden työntekijöiden kuin asukkaiden omaisten kanssa, ja omalla innokkaalla panoksellasi pääset myös kehittämään ja ideoimaan toimintaamme.

    Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

      • Tehtävä on vakituinen ja työ on 3-vuorotyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

      Palkka

      Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lähihoitajalla palkkaluokka on G20C, palkka on 2268,48-2453,07€/kk työkokemuksesta riippuen ja sen lisäksi maksamme yksikkökohtaista lisää 200€/kk.

        Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

        Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

        Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

        Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

        Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

          Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

          Jätä hakemuksesi 31.3. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

          Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Sara Sundqvist, puh. 050 9114268, [email protected].

          Olisi ilo kohdata sinut!

          Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

          #haehelposti

          Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

          Tutustu Hoivakoti Editin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

          Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

          Esperi Care vaikuttavuus

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
          Upright data for Esperi Care

          Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

          Mikä vaikuttavuusprofiili?

          Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti