Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja kesätöihin, Koti Kestintupa

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä kehitysvammaisten asiakkaiden parissa?

Haemme nyt Koti Kestintupaan lähihoitajaa kesätöihin. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja tai alan opiskelija - lue alta lisää ja hae helposti!

Koti Kestintupa työpaikkana

Alkuun vähän meidän porukasta. Kestintupa on kehitysvammaisten asumisyksikkö Nivalan keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Iloa arkeen tuovat ihanat asukkaat ja monipuolinen työympäristö. Meille tärkeää on asiakkaidemme itsemääräämisoikeuden toteutuminen, asiakaslähtöinen työote, sekä henkilökunnan riittävän osaamisen varmistaminen.

Lue Koti Kestintuvan kesätyöntekijän kokemuksia täältä.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä Koti Kestintuvassa

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen ohjaavaa että hoidollista työtä. Lähihoitajana vastuullisesi kuuluu lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelut ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa ja muissa asioinneissa avustaminen (mm. kaupassa käynti).

Sovimme yhdessä työsuhteen pituuden sekä työtuntiesi määrän. Työ on 2- vuorotyötä ja noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto tai 2/3 suoritettuja opintoja, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi kehitysvammaisten parissa! 

Etuna näemme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen sekä aikaisemman kokemuksen kehitysvammaisten parissa.

Juttelen mielelläni kanssasi lisää, joten jätähän hakemuksesi vastaamalla muutamaan monivalinta kysymykseen 30.4. mennessä tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Satu Hiltunen, puhelimitse 040-6747110 tai sähköpostitse [email protected].

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä

Tutustu Koti Kestintuvan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja kesätöihin, Koti Kestintupa

85500 Nivala
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti