Skip to main content

Lähihoitaja, Kompassi, Karkkila, kesätyö

Kompassi tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Karkkilassa.

Tehtävässä edellytetään asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa sekä asiakkaan voimavaroja kunnioittavaa työotetta, luovaa ongelmanratkaisukykyä, hyviä vuorovaikutus- ja verkostointitaitoja ja kykyä hallita vaihtuvia tilanteita. Tehtäviin sisältyy asukkaiden psykososiaalisen toimintakyvyn ja aktiivisen arjen sujumisen tukeminen, ohjaus ja neuvonta sekä yksilö- ja ryhmätoimintojen suunnittelu ja toteuttaminen.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava, vasta valmistunut tai opiskelija. Tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan koulutus tai muu vastaava koulutus. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Lähihoitajaopiskelijalla on oltava suoritettuna 60 osp.

Työpaikka on savuton.
Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Haastatteluun pyydetyn on esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Lisäksi edellytämme riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.
Vähintään kolme kuukautta kestävässä työsuhteessa tulee esittää itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Arvostamme: asiantuntijuutta, myönteisyyttä, luotettavuutta, kehitysmyönteisyyttä sekä aiempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Työpaikan nimi ja osoite: Kompassi, Nyhkäläntie 43b, 03600 Karkkila
Työaika: jaksotyö 114 h 45 min / 3 viikkoa.
Tehtävä on määräaikainen

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot: Mari Pihl
Palveluesihenkilö
[email protected]
p. 050-4661227 arkisin klo 8-16
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2443,50 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 01.03.2024 13:45
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/4bb2fc57-d...
Ilmoitus jätetty: 22.01.2024 14:02
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4bb2fc57-dd4d-4f93-8b37-dbb09d449002

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti