Skip to main content

Lähihoitaja, Lohjan kotihoito, kesätyö

Vuosilomasijaisuuksia on tarjolla Mäntynummen, Nummentaustan, Roution ja Virkkala-Ojamon alueilla. Sijaisuudet ovat eri pituisia ja voit itse toivoa millä alueella haluat työskennellä.
Kotihoidon toimistot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Lohjan keskustaa.

Kotihoito on pääasiassa ikääntyneille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille tarkoitettua omassa kodissa tapahtuvaa asiakkaan hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoidon toimintaperiaatteena on tuottaa hyvää, turvallista ja asiakkaan tarpeen mukaista hoivaa kotihoidon asiakkaille. Kotihoidossa hyödynnämme myös teknologisia ratkaisuja osana asiakkaiden hyvää hoitoa. Toimimme yhteistyössä asiakkaiden läheisten sekä heidän hoivaansa liittyvien yhteistyökumppaneiden kanssa. Kotihoidossa saat tehdä mielenkiintoista työtä perehdytyksen jälkeen itsenäisesti ja sinulla on koko moniammatillinen tiimi tukenasi työtä tehdessäsi. Kotihoidossa on mahdollisuus oppia uutta ja vahvistaa omaa ammattitaitoaan.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005). Opiskelijalta edellytetään riittävää määrää suoritettuja lähihoitajaopintoja. Ajokortti katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti koeaikana. Työ on jaksotyötä aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin. Työvuorotoiveesi otetaan sijaisuudessa huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan aikana. Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2501,90 €/kk. Tehtävässä huomioidaan mahdolliset epäpätevyysvähennykset opintosuorituksen perusteella. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan vuorolisät ja mahdolliset kokemuslisät. Koeaika on puolet sijaisuuden kestosta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain §55: n mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.
1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.
Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot: Mäntynummen alue: Kotihoidon aluevastaava Tiina Rinkelo p. 050-5613 191, [email protected]

Nummentaustan alue: Kotihoidon aluevastaava Pirjo Leinonen p.050-357 7890,
[email protected]

Roution alue: kotihoidon aluevastaava Lea Loukkalahti p. 050- 3266 509, [email protected]

Virkkala-Ojamon alue: kotihoidon aluevastaava Sari Oksanen, p. 050-5613 193, [email protected]

Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2501.90 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 12:45
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2abb7237-2...
Ilmoitus jätetty: 22.01.2024 13:55
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2abb7237-2ee9-4b9e-836b-acb5ca95bb12

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti