Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Resurssipooli, Vihti-Karkkila, kesätyö

Hei sinä monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä pitävä lähihoitaja, hae meille kesätöihin!

Resurssipoolin lähihoitajan tehtävä on paikata kotihoidon alueiden äkillisiä poissaoloja. Resurssipoolin työntekijä toimii kotihoidon alueiden lisäksi tarvittaessa kotihoidon työnjaossa, etäkotihoidossa ja kotikuntoutus- ja kotiutus tiimissä. Työpiste vaihtuu lähes päivittäin ja eri tehtäviin sinut perehdytetään. Resurssipoolin työntekijänä sinun on mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihisi, työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä useassa eri kotihoidon yksikössä.

Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme sinulta kokemusta työskentelystä ikäihmisten parissa, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta. Työtä tehdään nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen. Käytössämme on Pegasos potilastietojärjestelmä ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä.

Ajokortti on välttämätön tehtävän liikkuvan luonteen vuoksi.

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitajannimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus sekä valitun on esitettävä rikostaustaote.

Työpaikan nimi ja osoite: Resurssipooli Vihti-Karkkila, Jokikunnantie 74, 03400 Vihti

Työaika: 3 vuorotyö

Tehtävä on määräaikainen 27.5.2024 - 1.9.2024.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa Aluevastaava Eija Saksala p. 0444675308

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Resurssipooli, Vihti-Karkkila, kesätyö

03400 Vihti
Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 16.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti