Skip to main content

Lähihoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Lehmusrinne

Hei lähihoitaja! Miltä kuulostaisi kehittää osaamistasi upouudessa yksikössä, osana moniammatillista tiimiä? 

Etsimme nyt Hoivakoti Lehmusrinteeseen lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on mahdollista vakinaistaa määräaikaisuuden päätyttyä!

Mikäli ikäihmisten hyvinvointi on sydäntäsi lähellä - hae mukaan luomaan kanssamme asukkaille elämänmakuista ja onnellista arkea!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Lehmusrinne on toukokuussa 2023 valmistunut 60-paikkainen koti ikäihmisille. Lehmusrinteen uudet tilat tarjoavat laadukkaat puitteet ikäihmisten asukaslähtöisen hoivatyön toteutumiselle. Työskentelemme asukkaiden kodissa tarjoten heille asukaslähtöisen ja elämänmakuisen arjen.

Hoivakoti Lehmusrinne sijaitsee lähellä Joensuun keskustaa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Joensuun torilta Lehmusrinteeseen pääset kätevästi autolla tai bussilla ja pyörälläkin matkaan menee vain noin 20 minuuttia. 

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa ja ota tilimme seurantaan: @esperi_lehmusrinne

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

   • Tehtävä on määräaikainen työsuhde 26.5.2024 asti ja työ on 2-vuorotyötä. Tehtävä on mahdollista vakinaistaa määräaikaisuuden päätyttyä. Työsuhde alkaa 22.4.2024 tai sopimuksen mukaan!

    Maksamme sinulle rekrytointibonuksen 

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista lisää 105,67€/kk (huom. osa-aikaisille työntekijöille lisä maksetaan suhteessa työaikaan).

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi mm. Mentra by SATS -liikuntapalvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 15.4. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Minna Lähteenmäki, 050 347 1748, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

      #haehelposti

      Tutustu Hoivakoti Lehmusrinteen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Lehmusrinne

      80710 Lehmo
      80710 Kontiolahti
      80710 Kontiolahti
      Määräaikainen ja projektityö
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 09.04.2024

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti