Skip to main content

Laitoshuoltaja, Akaa

Etsimme ammattitaitoista laitoshuoltajaa työskentelemään Akaan alueella. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimämme laitoshuoltaja tulee työskentelemään Akaan alueella asiakasyrityksessämme. Työtä on erityisesti terveyskeskuksissa ja ryhmäkodeissa. Työtehtäviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät ja myös ruokahuollon avustavat tehtävät, kuten ruoanjako terveyskeskuksen osastoilla.

Tehtävän vaatimuksena on laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tai vastaavan ammattitutkinto tai aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön. Työn ehtona on hygieniapassi ja ajan tasalla oleva salmonellatodistus. Työntekijällä tulee olla myös sujuva suomen kielen taito.

Työ on lähtökohtaisesti keikkaluontoista, tunteja kertyy 0-38,25h/viikko. Työaika sijoittuu klo 6-21 välille, työvuoroja on niin aamu-, väli- kuin iltavuoroissa. Työtä on myös viikonloppuisin. Mahdollisuus on myös pidempiin sijaisuuksiin. Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Jos olet ahkera ja työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetä meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseen mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 01.04.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laitoshuoltaja, Akaa

Barona HoReCa
37800 Toijala
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Kangasala
Barona HoReCa
Ikaalinen
Barona HoReCa
Ylöjärvi
Barona HoReCa
Orivesi
Barona HoReCa
Vesilahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti