Skip to main content

Laitoshuoltaja Kesätyö

Miltä kuulostaisi merkityksellinen kesätyö sairaalan puhtaanapidon tehtävissä?

Haemme kesätyöntekijöitä Porvoon sairaalaan laitoshuollon tehtäviin. Meille voit hakea ilman aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä asenne ratkaisee!

HUSin laitoshuollossa kesätyöntekijöiden tehtävät ja työympäristöt ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Pääset kesän aikana tutustumaan sairaalamaailmaan ja alan ammattilaisiin. Olet osaavan tiimisi kanssa varmistamassa, että tilat ovat puhtaat, turvalliset ja viihtyisät sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi ruokahuollon avustavia tehtäviä ja vuodehuoltoa. Monet kesätyöntekijämme palaavat meille seuraavanakin kesänä.

Sinulta odotamme:

  • palveluhenkistä asennetta
  • joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja
  • reipasta ja oma-aloitteista työotetta

Meillä pääset tekemään tärkeää työtä, jonka tulokset ovat heti nähtävissä. Saat kattavan perehdytyksen ja ajantasaiset työvälineet sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, jotka tukevat sinua työssäsi. Tarjoamme sinulle myös työpaikkaruokailun henkilöstöhintaan sekä työterveyshuollon palvelut.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja kokoaikaisia. Työ on 2-vuorotyötä. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2150,00 €/kk.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä.

Voisiko tässä olla seuraava kesätyösi? Jätä meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme tehtävät heti sopivien sijaisten löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ensimmäiset voivat aloittaa jo kesäkuussa.

Tutustu laitoshuoltajan työtehtäviin videosta: https://www.youtube.com/watch?v=vmJH8yR0878

HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto.

Kelpoisten ja tehtävään soveltuvien hakijoiden puuttuessa, työnantaja voi palkata määräajaksi henkilön, jolla on riittävä kokemus alalta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluvastaava Anne Kuivalainen, puh. 050 579 0720.

 

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Meillä Runkopalveluissa työskentelee noin 4 500 sote-alan tukipalvelujen ammattilaista merkittävänä osana laadukasta potilaan hoitopolkua. Laadukkaat ja tehokkaat palvelumme vapauttavat terveydenhuollon ammattilaisten resursseja heidän ydintoimintaansa. Toimintamme keskiössä aina ovatkin asiakas ja asiakkaan kohtaaminen. Meidät tunnetaan laadukkaasta ja yksilöllisestä palvelusta, joka perustuu asiakasymmärrykseen, sairaalaosaamiseen ja asiantuntemukseen. Suomen suurimpana alan organisaationa ja alamme edelläkävijänä toimimme vastuullisesti sekä kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat laitoshuoltopalvelut, potilas- ja henkilöstöruokailupalvelut, asiointi-, osastonsihteeri- ja tekstinkäsittelypalvelut sekä logistiikan ja lääkintätekniikan palvelut.

Hae ennen 17.06.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Huoltohenkilöt
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laitoshuoltaja Kesätyö

HUS
Porvoo
Uusimaa
Kesätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti