Skip to main content

Logistiikan työnjohtaja

Haemme kuuden hengen tiimiimme uutta jäsentä vanhempainvapaasijaisuuteen 31.8.2024 asti

Logistiikan työnjohtajan vastuulla on sekä varaston että jakelun päivittäisen toiminnan johtaminen yhdessä muiden logistiikkatiimin työnjohtajien kanssa. Pääset työskentelemään päivittäin asiakkaiden, tuotannon sekä myyntipalvelun kanssa. Työtäsi ohjaavat logistiikan prosessit ja Arlan yhteiset tavoitteet ja arvot; varmistat elintarviketurvallisuuden ja kylmäketjun katkeamattomuuden, huomioit ympäristönäkökulman ja vastuullisuuden; kunnioitat työympäristöä ja olet hyvä työkaveri. Omalla työpanoksellasi vaikutat osaston turvallisiin työtapoihin, työviihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Työtehtäviäsi

  • varmistat asiakastyytyväisyyden huomioiden samalla tehokkuuden varastotoiminnoissa sekä kuljetuksissa 
  • huomioit yrityksen ja asiakkaiden tarpeet tietojärjestelmiä hyödyntäen (ASTRO, ELSE ja SAP)
  • osallistut logistiikan omiin kehityshankkeisiin
  • koordinoit varaston sekä kuljetuskaluston yleistä siisteyttä elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi
  • osallistut työturvallisuuteen liittyvien työtapojen ylläpitoon sekä niiden kehittämiseen
  • teet sekä päivittäistä operatiivista raportointia että kehittämiseen ja vastuullisuuteen liittyvää raportointia

 

Työssä menestyminen edellyttää logistiikka-alan tuntemusta ja aiempaa kokemusta logistiikan tai teollisuuden tietojärjestelmien käytöstä. Edellytämme henkilöstöltämme turvallisuuslähtöistä ajattelua ja huolellisia työskentelytapoja. Työkielenä käytetään suomen lisäksi englantia. Arvostamme, jos olet suuntautunut opinnoissasi logistiikkaan tai toimitusketjun johtamiseen.

Tilanteet voivat muuttua päivän aikana nopeasti, joten viihdyt tässä työssä, jos muutoksiin mukautuminen onnistuu sinulta. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteista asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen.

 

Logistiikassa töitä tehdään seitsemänä päivänä viikossa ja kyseessä olevan tiimin jäsenenä maanataista lauantaihin. Arkipäivisin töitä tehdään kahdessa vuorossa. Lauantaisin työskennellään aamuvuorossa.

Vuorotyötä tehtäessä oma auto helpottaa työmatkojen tekoa.

Työpaikka on savuton.

 

Arla työnantajana

Teemme määrätietoisesti työtä hyvän työilmapiirin ja turvallisen työympäristön eteen. Arla valittiin  Urheilugaalassa 2023 Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi! Toimitiloistamme löydät niin kuntosalin kuin uima-altaan sekä aktiiviset työkaverit, joista saat seuraa niin salille, pingisotteluun kuin juoksulenkille. Henkilöstöravintola Inspis kokoaa kollegat maittavan lounaan äärelle ja taukohuoneissa on tarjolla oman talon tuotteita. Työterveys- ja sairaanhoitopalvelut meille tuottaa Mehiläinen. Työpaikkamme on savuton.

Arla Suomi saavutti Oikotien toteuttamassa Vastuullinen työnantaja 2022 -tutkimuksessa neljännen sijan suuret organisaatiot -sarjassa. Erityisen vahvoina osa-alueina nousivat työn merkityksellisyys ja työssä kehittyminen, vastuullinen esihenkilötyö ja kestävä kehitys.

Arlalla olemme sitoutuneet rakentamaan monimuotoisen, oikeudenmukaisen ja osallistavan työpaikan. Meille inklusiivinen työyhteisö tarkoittaa erilaisuuden hyväksymistä ja tunnistamista osana rikasta työyhteisöä. Erilaisuuden ymmärtämäinen vaikuttaa siihen, miten tunnistamme itsemme ja miten toimimme eri tilanteissa. Rekrytointiprosessissamme pyrimme varmistamaan, että kaikkia hakemuksia käsitellään oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Lue lisää eettisistä periaatteistamme.

Haku on auki 12.2.2023 asti. Kun täytät hakulomakkeen, liitäthän mukaan cv:si ja hakukirjeesi, ja mainitsethan jälkimmäisessä, milloin pystyt aloittamaan työskentelyn. Jos pystyt aloittamaan työt osa-aikaisesti ennen kokoaikaista työskentelyä, kerro sekin hakemuksessasi.

Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuprosessin aikana, joten hakemus kannattaa lähettää heti kun voit.

Lisätietoja antaa Karl Peltonen, Varastopäällikkö, karl.peltonen@arlafoods.com

Arla vaikuttavuus

Arla synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Arla synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja jätteisiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Arla

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Arla Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Logistiikan työnjohtaja

Sipoo
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
3000 - 4000 €

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Suomen Rakennuslogistiikka Oy
Helsinki
Suomen Rakennuslogistiikka Oy
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti