Skip to main content

Luokanopettaja, musiikkivastaava, Keimolanmäen koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Keimolanmäen koulu

Ajolenkki 8, 01700, Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.07.2024 - 31.05.2024


Oletko tiimiopettajuudesta innostunut, koulu- ja työrauhaa rakentava luokanopettaja? 
Tule mukaan Keimolanmäen innostavaan ja iloiseen yhteisöön!  

Keimolanmäen koulussa on haettavana luokanpettajan määräaikainen tehtävä lukuvuodeksi 2024-25.

Tehtävään kuuluu omien tuntien lisäksi koulun musiikki vastaavana toimiminen; myös muiden luokkien musiikin opetusta, sekä musiikkivälineistöstä - ja esityksistä vastaaminen. Lisäksi jokaiselle koulun aikuiselle kuuluu toiveita huomioiden sovituttuja vastuutehtäviä, esim.oppilaskunnan vetäminen.

 Koulu ja samassa pihapiirissä toimiva päiväkoti ovat uuden rakentuvan kaupunginosan sydän. Kasvavassa koulussa luomme uusia rakenteita kasvulle ja oppimiselle. Yhdessä päiväkodin, esiopetusryhmän ja iltapäivätoiminnan kanssa jaamme arjen ja juhlan. Pihalla on hyvin tilaa kaikille leikkiä ja liikkua. Koulua ympäröivät lähitalojen lisäksi metsät, joista reitit vievät mm. suoalueen pitkospuille, luonnonsuojelualueille ja talvisin hiihtoladuille.  

Keimolanmäessä satsataan yhdessä tekemiseen ja tuetaan kaikkien osallisuutta yhteisössä. Koulussamme opetus tapahtuu tiimityönä luokkien nivelpareissa. Tiimeissä kukaan ei jää yksin. Teemme yhteistyötä myös luokkarajat ylittäen ja joustavia rakenteita kehittäen. Pienessä koulussa teemme ja kehitämme jatkuvasti myös koko koulun yhteisiä projekteja ja prosesseja. 

Pedagogiikkamme perustana ovat turvallisuus, kunnioitus ja hyvinvointi. Panostamme tunne- ja vuorovaikutustaitoihin ja olemme sitoutuneet Pro-koulu  -toimintaan. Koulurauha on yksi toimintamme tärkeistä peruspilareista, johon panostamme erityisen vahvasti yhteisönä.

Henkilökunnan hyvää yhteishenkeä vaalitaan ilolla, huumorilla, arjessa toisten huomioimisella ja vapaaehtoisilla vapaa-ajan tapaamisilla. Keimolanmäen koulussa johtoryhmässä eli "Keijossa" toimitaan jaetun ja osallistavan johtamisen periaatteilla.  

Kasvavassa, monikulttuurisessa koulussamme opiskelee tällä hetkellä noin 150 oppilasta ja työskentelee parisenkymmentä aikuista. Perusopetusluokkien lisäksi koulussamme toimii alueellinen Etappi-ryhmä ja valmistavan opetuksen ryhmä. 

Tutustu Keimolanmäen kouluun tästä

Oppilaamme toivovat uudelta opettajalta mm. taitoa kuunnella oppilasta, rauhallisuutta ja ystävällisyyttä, mutta myös jämäkkyyttä ja selkeyttä. 

Saatamme käyttää videohaastatteluja.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön tästä.

Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi työntekijöille on usein tarjolla alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme osaamista ja halua tehdä tiimityötä ja rakentaa tiimityöhön perustuvaa toimintakulttuuria, jossa yhteisöllisyys ja osallisuus näkyvät aidosti arjessa. Edellytämme hyviä yhteistyön ja ryhmänhallinnan taitoja. Keimolanmäessä opettaja tarvitsee taitoja huomioida erilaiset oppijat ja kielitietoisuus opetustyössä. Tehtävään valitulta edellytämme myös osaamista ja taitoa opettaa musiikkia alakoulun luokille ja vastata musiikkivälineistöstä ja koulun musiikkiesityksistä.

Luemme eduksi: Arvostamme ajanmukaista digiympäristöjen hallintaa ja lisäksi kokemusta Pro-koulusta tai muusta positiivisen oppimisympäristön kehittämisestä. Lisäksi luemme eduksi kiinnostuksen kerhojen ja oppilaskunnan toiminnan ohjaamiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Koulunjohtaja

Hytönen Salla

0407718055

[email protected]


Tavoitettavissa arkisin 8-16

Keimolanmäen koulun varajohtaja Anu Väisänen, [email protected], 0401834621, ark 8-16 Aluepäällikkö Johanna Honkanen, [email protected], 0405455072, ark 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 18.04.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Luokanopettaja, musiikkivastaava, Keimolanmäen koulu

Vantaa
Kokopäiväinen
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 18.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti