Skip to main content

Marketing Trainee

Oletko rekrytointimarkkinoinnista ja työnantajamielikuvatyöstä kiinnostunut urasi alussa oleva markkinoinnin ammattilainen? Haluaisitko päästä rakentamaan Suomen suurimman finanssialan toimijan työnantajabrändiä markkinointiviestinnän keinoin?

 

Haemme Marketing Traineeta Tribedo Oy:lle kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kestoltaan noin 6-9 kuukautta sopimuksen mukaan. Aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toiveena olisi, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.

 

MARKETING TRAINEE

 

Tulet osaksi rekrytointimarkkinointi- ja employer branding -porukkaamme, jossa pääset tekemään OP Ryhmän rekrymarkkinointia sekä erilaisia työnantajamielikuvatyöhön liittyviä tehtäviä. Työ on monipuolinen ja innostava: pääset esimerkiksi osallistumaan erilaisten rekrymarkkinointikampanjoiden ja sisältöjen suunnitteluun, koordinointiin ja toteuttamiseen. Tarkennamme työnkuvaasi myös mielenkiinnon kohteidesi pohjalta ja otamme sinut mielellämme mukaan työnantajamielikuvatyön projekteihin kehittämään strategisia sisältökokonaisuuksiamme.


Tueksesi saat Tribedon omat Marketing Specialistit sekä OP:n työnantajamielikuvatiimin. Vaikka työmme on ajoittain hyvin itsenäistä, on yhdessä tekeminen ja oppiminen yksi tärkeimmistä arvoistamme. Työskentelemme toimistollamme Helsingin Vallilassa vähintään kerran viikossa, mutta halutessasi voit myös työskennellä suurimman osan viikosta kotitoimistolla.

 

Millaista työkaveria haemme?

 

Etsimme traineeta, jolla on aito kiinnostus työnantajabrändin rakentamista kohtaan ja halu kehittyä markkinoinnin osaajana ja sisällöntuottajana erityisesti rekrytoinnin ympäristössä. Innostut houkuttelevien ja mieleenpainuvien teksti-, kuva- ja videosisältöjen tuottamisesta ja navigoit luontevasti eri sosiaalisen median kanavissa. Arvostamme energistä asennetta ja innokasta otetta tarttua tehtävään kuin tehtävään. Edellytämme trainee-tehtävässä markkinoinnin tai viestinnän opintoja, voit olla opintojesi loppusuoralla tai jo valmistunut.

Työ on ajoittain nopeatahtista, ja siksi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, halua oppia uutta, sekä motivaatiota hoitaa mallikkaasti myös rutiiniluonteiset tehtävät. Koska työskentelemme hybridisti lähellä ja etänä, toivomme sinulta itsenäistä työotetta sekä rohkeutta pyytää tarvittaessa apua kollegoiltasi.

 

Kielitaidoltasi odotamme natiivitason suomea sekä sujuvaa englantia.



Mitä tarjoamme sinulle?

 

Kasvua ja kehitystä: Saat monipuolisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittymään.

Näyteikkuna työllesi: Teet työtä yhden Suomen tunnetuimman brändin parissa. 

Sparraava ja tukeva tiimi: Saat ympärillesi ammattilaisia, jotka opastavat ja auttavat sinut alkuun sekä tukevat ja kannustavat matkasi varrella.


Perusasiat kohdillaan: Työsuhteesi on kokoaikainen ja työsuhde-etumme käsittävät mm. virike- ja lounasedun. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Paltan työehtosopimusta.

 

Miten tästä eteenpäin?

 

Haluatko päästä aloittamaan urasi rekrymarkkinoinnin parissa meidän kanssamme? Jos tunnistit itsesi, hae työkaveriksemme tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.3.2023 mennessä. Kerrothan hakemuksellasi palkkatoiveesi ja sen, milloin olisit valmis aloittamaan tehtävässä.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja haastattelemme Teamsin välityksellä potentiaalisimmat kandidaatit.

 

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, voit olla yhteydessä Palvelupäällikköömme Lottaan ([email protected] / puh. 050 499 4498), 14.3. klo 13-14.

Valittavalta henkilöltä tarkistamme asiakkaamme finanssialalla vaadittavan erityisen luottamuksen mukaisesti luottotiedot sekä teetämme huumausainetestin.

 

 


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti