Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaaja sijaisuuteen, Koti Narikka

Tule mukaan luomaan merkityksellisiä hetkiä ja tukemaan kehitysvammaisia henkilöitä heidän arjessaan.

Haemme nyt Koti Narikan asumispalveluyksikköön ohjaajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen 16.3.2025 saakka. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä? 

Narikka tarjoaa asumis-, tilapäishoito- ja päivätoimintapalveluita kehitysvammaisille Järvenpäässä. Vietämme asukkaiden kanssa kodinomaista arkea ja tuemme asukkaita omatoimisuuteen arjen askareissa. Meillä on pieni ja tiivis työyhteisö, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa asioihin ja tuoda omia vahvuuksiaan esille.

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_narikka. 

    Työpäiväsi ohjaajana meillä

    Työpäiväsi koostuvat mm. asukkaiden ohjaamisesta ja tukemisesta kaikissa arjen askareissa heidän toimintakykynsä mukaisesti. Toimintamme tavoitteena on tehdä aidosti asiakaslähtöistä työtä kuntouttavalla otteella, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme arkeen positiivisesti. 

    Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen kehitysvammatyöstä ja suoritetun hygieniapassin. 

      • Työsuhde on määräaikainen ja sijaisuus päättyy 16.4.2025. Työ on 2-vuorotyötä ja voimme sopia kanssasi aloitus ajankohdasta. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

        Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

        Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. vammaisalan ammattitutkinto).

        Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

        Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

        Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

          Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

          Jätä hakemuksesi 15.4.mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

          Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Mervi Natri, p. 050 4068514, [email protected].

          Olisi ilo kohdata sinut!

          Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

          #haehelposti

          Tutustu Koti Narikan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

          Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

          Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

          Esperi Care vaikuttavuus

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
          Upright data for Esperi Care

          Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

          Mikä vaikuttavuusprofiili?

          Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

          Ohjaaja sijaisuuteen, Koti Narikka

          Järvenpää
          Määräaikainen ja projektityö
          Ei työkokemusta
          Ammatillinen koulutus

          Julkaistu 16.04.2024

          Yrityksen liikevaihto: 
          Yli 100 000 000 €
          Yrityksen koko: 
          Yli 1000 henkilöä
          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti