Skip to main content

Ohjaaja tuntityöhön, Koti Päivölä-Peltola

Mikäli sinulla vahva intohimo auttaa ihmisiä ja kykyä innostaa mielenterveyskuntoutujia kohti parempaa elämänlaatua, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt Koti Päivölä-Peltolaan ohjaajaa tuntityöhön. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Päivölä-Peltola tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja kotiin tehtäviä tukikäyntejä mielenterveyskuntoutujille sekä sosiaalisesti syrjäytyneille henkilöille kauniissa miljöössä Karstulassa. Kuntouttava toiminta perustuu yhteisöhoidon periaatteeseen, joka tarkoittaa yhteistyötä, avointa keskustelua ja keskinäistä vastuunottoa. Jokaisen asukkaan oma mielipide on tärkeä. Arjen taitoja ja toimimista harjoitellaan yhdessä ja asukkailla on mahdollisuus harrastaa ja osallistua hoitokodin aktiviteetteihin. Jokaisella asukkaalla on käytössään tilava huone ja kodikkaat yhteistilat. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa ulkoilun ja harrastamisen.

    Työpäiväsi ohjaajana meillä

    Ohjaajana sinulla on keskeinen rooli asukkaidemme mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin tukemisessa. Tehtäviisi kuuluu ohjaus- ja hoitotyö asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti sekä lääkehoidon asianmukainen hallinta osana kokonaisvaltaista kuntoutusta. Tarjoat jatkuvaa tukea ja ohjausta asiakkaille heidän päivittäisissä toiminnoissaan, kuten arjen hallinnassa ja sosiaalisissa kontakteissa.

    Suunnittelet ja toteutat yksilöllisiä tukitoimia ja kuntouttavia aktiviteetteja asukkaidemme tarpeiden pohjalta. Tämän lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asukkaiden läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa varmistaaksesi heidän kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa ja kuntoutumisensa.

    • Tehtävässä on tuntityösopimus (1-115h/3vko) ja työ on 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

      Mitä odotamme sinulta?

      Tehtävässä menestymiseksi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Arvostamme suoritettua hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä tai suuntautumista kyseiseen osaamisalaan.

      Toivomme, että sinulla on ymmärrystä erilaisista mielenterveyden haasteista ja näiden vaikutuksista kuntoutujan elämään ja toimintakykyyn. Lisäksi arvostamme osaamista monipuolisista kuntoutusmenetelmistä ja lähestymistavoista.

          Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

          Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto, ja panostamme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen tarjoamalla lisäkoulutuksia ja valmennuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen sekä neuropsykiatrisen osaamisen saralla.

          Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

          Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

          Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

            Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

            Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

            Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Marjo Autio, p. 050 475 8189, [email protected].

            Olisi ilo kohdata sinut!

            Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

            #haehelposti

            Tutustu Koti Päivölä-Peltolaan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

            Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

            Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

            Esperi Care vaikuttavuus

            Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

            Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
            Upright data for Esperi Care

            Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

            Mikä vaikuttavuusprofiili?

            Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

            Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

            Ohjaaja tuntityöhön, Koti Päivölä-Peltola

            43500 Karstula
            Osa-aikainen ja tuntityö
            Ammatillinen koulutus

            Julkaistu 24.04.2024

            Yrityksen liikevaihto: 
            Yli 100 000 000 €
            Yrityksen koko: 
            Yli 1000 henkilöä
            Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti