Skip to main content

Ohjaajia keikkatöihin, Koti Vuokatti

Avaamme Vuokatin upeisiin maisemiin uuden kehitysvammaisten asumispalveluyksikön Koti Vuokatin maaliskuussa 2024. Haluaisitko työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaisesti?

Haemme nyt Koti Vuokattiin kehitysmyönteisiä ohjaajia keikkatöihin. Lue alta lisää ja hae helposti.

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Vuokatissa on 16 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa ja 6 asuntoa kevyempää tukea tarvitseville. Kaikkea toimintaamme tulee ohjaamaan asukkaitamme arvostava ja osallistava työote. Koti sijaitsee upeissa Vuokatin maisemissa, rauhallisella omakotialueella luonnon ääressä.

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Ohjaajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoitotyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. Yksikössämme on lisäksesi tukityöntekijä, ohjaajia, tiimivastaava-sairaanhoitaja sekä yksikönpäällikkö Irene. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen kehitysvammatyöstä. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

  • Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille keikkatöihin?

    Keikkalaisena saat ottaa juuri niin monta vuoroa tarjotuista vuoroista kun sinulle itsellesi sopii!

    Palkan maksamme kahdesti kuukaudessa.

    Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 29.2. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yksikönpäällikkö Irene Rautiainen, p. 0400 501 227, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland

     Tutustu Koti Vuokattiin tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Ohjaajia keikkatöihin, Koti Vuokatti

     88600 Sotkamo
     Osa-aikainen ja tuntityö
     Ei työkokemusta
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 19.02.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti