Skip to main content

Osastonsihteeri Jatkuva haku

Kiinnostaako innostava ja merkityksellinen työ monipuolisten sihteerin työtehtävien ja asiakaskohtaamisen parissa? Oletko alan konkari tai työstä kiinnostunut oppija? Olemme osaajia monenlaisilla koulutus- sekä työkokemustaustoilla erilaisilta ammattialoilta. Liity joukkoomme erikoissairaanhoidon pelinrakentajiin HUS osastonsihteeripalveluihin, ja hae osastonsihteeriksi avoimen hakumme kautta.

Haemme jatkuvasti osastonsihteereitä eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin yksiköihimme koko HUS-alueelle, kuten Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Osastonsihteereinä teemme niin päivä- kuin vuorotyötä kaikissa vuoroissa sekä työskentelemme muun muassa poliklinikoilla, vuodeosastoilla ja päivystystoiminnoissa. Ilmoitathan kiinnostuksesi eri sijainteihimme ja työvuoroihimme haun kyselylomakkeella; voit lisätä myös tarkennuksia hakulomakkeen avoimiin kenttiin.

Osastonsihteereinä toimimme osana moniammatillista yhteistyötä, tuemme keskeytymätöntä potilaan hoitoketjua sekä tarjoamme parasta asiakaskohtaamista. Tarjoammekin sinulle vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät, ja keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat potilaiden sisään- ja uloskirjaukset, hoidon ajanvaraukset, tutkimustilaukset, asiakirjojen käsittely ja läheteliikenne sekä asiakaskohtaaminen ja monikanavainen asiakaspalvelu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen itsenäiseen työhön sekä työuran rakentamiseen. Kasvatamme tekijöistämme ammattilaisia potilaan parhaaksi, ja pääset laajentamaan vastuualueitasi työssäsi sekä kehittämään itseäsi koulutuksissa, joita tarjoamme työntekijöillemme.

Pääset osallistumaan toimintamme, yhteisömme ja osaamisesi kehittämiseen sekä huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista. Käytössämme on myös yhteisöllinen työvuorosuunnittelu eli pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Tiimityöskentelijä, liity moniosaavaan joukkoomme, jossa arvostamme toisiamme ja teemme yhdessä merkityksellistä, vastuullista ja potilaslähtöistä työtä joka päivä.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä moniammatillisesti, hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä taitoa kohdata potilaat parhaalla asiakaspalveluotteella. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet lisäksi oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää paineensietokykyä ja tarkkuutta, hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia eri tietojärjestelmien käyttöön työssäsi.

Arvostamme kiinnostusta alaa ja jatkuvaa kehittymistä kohtaan. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta sihteerin työstä ja asiakaspalvelusta sekä mahdollista erikoissairaanhoidon tuntemusta ja Apotin järjestelmäosaamista.

HUSissa olet elämäntyössä! Tutustu työhön ja työntekijöihimme tästä (www.hus.fi/ajankohtaista/osastonsihteeri-tarkea-osa-potilaan-hoitopolkuaja liity osaavaan ja vauhdikkaaseen joukkoomme HUS osastonsihteereihin: http://bitly.ws/kWbB

Jätä hakemuksesi avoimeen hakuumme. Määräaikaiset tehtävät täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä. Järjestämme ensimmäisiä haastattelukierroksia myös videohaastatteluina, joihin kutsu tulee sähköpostitse. Huomioithan avoimen hakumme kohdalla, että pääsemme olemaan yhteydessä vain, mikäli etenet hakuprosessissa eteenpäin. Huomioithan lisäksi ettemme rekrytoi kesäsijaisuuksiimme avoimen haun kautta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Sote tesin mukaan, ja käytössämme on koeaika. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja aloitukset järjestyvät usein nopeallakin aikataululla.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 29.12.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hallinto- ja taloushenkilöt
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osastonsihteeri Jatkuva haku

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti