Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja (historia, yhteiskuntaoppi, uskonto)

Haemme Nokian kaupungissa sijaitsevaan Harjuniityn kouluun historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon päätoimista tuntiopettajaa (vakanssinumero 56400378) viransijaisuuteen ajalle 5.8.-20.12.2024.

MILLAINEN ON HARJUNIITYN KOULU

Vuonna 2015 perustettu n. 900 oppilaan Harjuniityn yhtenäiskoulu sijaitsee Nokian länsipuolella luonnonkauniin harjun syleilyssä. Meille on helppo kulkea Nyssellä tai omalla autolla kauempaakin. Meillä on yleisopetuksen lisäksi painotettua opetusta LUMA-luokalla (7-9). Yläkoulussa oppilaiden tukena työskentelee yhteisöohjaaja.

Koulumme arvot ovat arvostava kohtaaminen sekä hyvinvoiva ja turvallinen työyhteisö. Olemme saaneet palautetta, että Harjuniittyyn on mukava tulla, perehdytykseen on panostettu ja uudet ihmiset otetaan hyvin osaksi yhteisöä. Tavoitteemme on mahdollistaa tasapainoinen arki, jossa on tilaa vapaa-ajalle, harrastuksille ja arvoa tuottavalle työlle. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti.

MITÄ HAEMME

Tehtäväsi pääpaino on yläkoulun historia, yhteiskuntaopin ja uskonnon opettajana toimiminen. Työskentelet yhteistyössä muiden opettajien ja koulunkäynninohjaajien kanssa varmistaaksesi, että jokainen oppilas saa tarvitsemansa tuen. Tämän vuoksi odotamme halukkuutta ja taitoa toimia tiimissä sekä kokemusta aineenopetuksesta. Digitaalisten oppimisympäristöjen tunteminen nykyaikaisessa av-ympäristössä katsotaan eduksi.

Opetettavien aineiden asiantuntijuuden ja työkokemuksen lisäksi etsimme ihmistä, joka on ratkaisukeskeinen, kehitysmyönteinen ja näkee ympärillään mahdollisuuksia. Sinulla tulisi olla halu jakaa omaa osaamistasi muille. Olet avoin yhteis- ja/tai samanaikaisopettajuutta kohtaan.

MITÄ TARJOAMME

Meillä Harjuniityssä pääset osaksi isoa työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Perehdytämme sinut uuteen työhösi ja esihenkilöt tukevat työntekoasi. Uutena työntekijänä saat itsellesi nimetyn mentorin.

Hyvän huomaaminen ja aidot kohtaamiset yhteisömme jäsenten välillä ovat toimintamme perusta. Harjuniityn koulussa toteutetaan mm. joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteisopettajuutta.

Voit tutustua kouluumme nettisivujen lisäksi Instagramissa

@luma_harjuniitty
@harjuniityn_oppilaskunta
@yhteisoohjaaja_terhi
@karoliinaope
@pekegeo
@harjuniityn_vanhempainyhdistys
@harjuniityn_nuorisotila

Nokian kaupungin opetuspalvelut on laatinut kattavan kehittämissuunnitelman vuosille 2023-2030. Koulujen toiminta Nokialla pohjautuu suunnitelman tavoitteisiin. Kehitettäviksi alueiksi on valittu seuraavat painopisteet: yhteisöllisyys ja osallisuus, tunne- ja vuorovaikutustaidot, alkuopetus, johtaminen, jatkuva kouluttautuminen sekä turvallisuusosaaminen. Koulujen arkeen pyritään integroimaan vision mukaisia toimia, kuten lukuvuosisuunnitelman painopisteet ja tutortoiminta.

Nokian kaupunki on inhimillisen kokoinen, jossa on hyvät puitteet opetukselle sekä sen kehittämiselle. Nokia toimii UNICEF Lapsiystävällinen kunta -toimintamallin mukaisesti.

KELPOISUUS JA PALKKA

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Palkkaus määräytyy Ovtesin mukaisesti sekä lisäksi otetaan huomioon Nokian kaupungin työnvaativuuden arviointiin perustuva TVA-taulukko. Virkaan valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tarkemmat ohjeet annetaan valitulle valintapäätöksen yhteydessä.

AIKATAULU

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haku päättyy 30.4.2024 klo 15:00. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (2) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsutut kontaktoidaan viikoilla 18-19. Haastattelut pidetään toukokuun aikana. Valintapäätös lähetetään kaikille hakijoille viimeistään viikolla 22, valitulle ilmoitetaan aiemmin.

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa apulaisrehtori Hanna Förström, p. 040 133 4117, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: OVTES:n mukaan
Työ alkaa: 05.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 30.04.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/b5ad49b2-d...
Ilmoitus jätetty: 16.04.2024 15:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b5ad49b2-d244-4a58-8051-d2178373f0ad

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti