Skip to main content

Sähköinsinööri

Oletko Sähköalan osaaja, joka haluat olla mukana kasvussamme? Etsimme motivoitunutta ammattilaista, jolla on vahva tausta tarjouslaskennasta sekä kyky suunnitella ja ohjata monipuolisia projekteja hoiva- asunto- ja toimitilakohteissamme.

Tehtävässä vastaat tarjouslaskennasta ja hankkeidemme suunnittelun ohjauksesta. Toimit myös tarvittaessa työnjohdon tukena projektien läpiviennissä. Hyvillä vuorovaikutustaidoillasi toimit kannustavana tiimiläisenä talotekniikan liiketoiminnassamme ja pyrit aktiivisesti kehittämään toimintaamme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, aktiivista työskentelytapaa ja oma-aloitteisuutta. Suositeltava työkokemus vastaavista tehtävistä on viiden vuoden luokkaa; asiaa tarkastellaan kuitenkin jokaisen hakijan kohdalla tapauskohtaisesti. Sinulla on halua kehittyä omalla osa-alueellasi sekä valmiutta sitoutua tiimiimme. Onnistuminen tehtävässä edellyttää, että olet luotettava joukkuepelaaja ja arvostat ammattimaista tekemistä. Lisäksi toivomme, että olet yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja omaat hyvät IT-taidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työtehtävän luotettavan kasvuyrityksen palveluksessa, kilpailukykyisen palkkauksen, sähköpyöräedun, laajennetun työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Saat rinnallesi mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Tule meille rakentamaan omaa urapolkuasi kiinnostavien hankkeiden parissa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Syrjälä, puh. 045 119 8088.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen CV:n kera pian, viimeistään 26.4.2024. Palkkaus tapahtuu välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.

Vexatec Oy on talotekniikan ja rakentamisen ammattilainen, joka on erikoistunut kauppapaikkojen, erilaisten toimitilojen ja hoivatilojen rakentamiseen sekä talotekniikan osalta myös asuntotuotantoon. Teemme kokonaisvaltaista rakentamista suunnittelusta urakointiin asti sisällyttäen LVI-, sähkö-, ja automaatiotyöt osaksi urakkaa. Meillä on n. 60 osaavaa ammattilaista ja kuluvan vuoden liikevaihtomme tulee olemaan n. 25 ME. Pääpaikkamme on Oulussa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Yhteystiedot: Antti Syrjälä Puh: 0451198088, [email protected]
Työpaikan osoite: Hakamaantie 18, 90440 Kempele
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/815cbd59-f...
Ilmoitus jätetty: 26.03.2024 09:55
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 815cbd59-f8fd-45b2-bbce-e28f1994a066

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti