Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Paatela

Hei sairaanhoitaja! Haluatko päästä hyödyntämään asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Paatelaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Meillä sinun ei tarvitse olla valmis osaaja vaan pääset kehittymään tehtävässä omat kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen työsi tueksi.

Lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta niin jutellaan lisää tehtävästä!

Hoivakoti Paatela työpaikkana 

Hoivakoti Paatela on kodinomainen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille Muuramessa. Hoivakoti sijaitsee rauhallisessa miljöössä luonnon keskellä, noin 100 metrin päässä järven rannasta. Luonnonkaunis ympäristö tarjoaa oivat puitteet asukaslähtöisen ja elämänmakuisen arjen toteutumiselle.

Paatelassa pääset tekemään merkityksellistä työtä kodinomaisessa ympäristössä, osaavien alan ammattilaisten parissa, joilta saat myös tukea omaan ammatilliseen kehittymiseesi. Joustamme oman elämäntilanteesi mukaan, jotta työ- ja vapaa-aikasi ovat tasapainossa - tervetuloa mukaan!

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_paatela 

Työpäiväsi sairaanhoitajana Paatelassa

Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Meillä sinun ei tarvitse olla valmis osaaja vaan pääset kehittymään tehtävässä omat kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen työsi tueksi. 

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

  Palkka

  Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

  Mitä me tarjoamme sinulle?  

  Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

  Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, hygieniapassi ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa toimimisesta - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

  Hae tehtävää helposti linkin kautta 28.5.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Niina Merisaari, 045 775 07741, [email protected].

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa millaista on olla #töissäesperillä.

  Tutustu Hoivakoti Paatelan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Sairaanhoitaja, Hoivakoti Paatela

  40950 Muurame
  40950 Muurame
  Vakituinen
  Alempi korkeakoulututkinto

  Julkaistu 29.05.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti