Skip to main content

Sairaanhoitaja Kardiologian ja sisätautien osasto

Hei sairaanhoitaja! Kiinnostaisiko sinua kardiologinen ja sisätautien hoitotyö HUSin huippuyksikössä, jossa vallitsee myönteinen ja kannustava työkulttuuri rennossa ilmapiirissä?

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen HUS Hyvinkään sairaalan kardiologian ja sisätautien osastolle B3.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja mielenkiintoista hoitotyötä kardiologisten ja sisätautien eri erikoisalojen potilaiden parissa. Osastollamme sinulla on mahdollisuus tehdä hoitotyötä, kehittää itseäsi ja osaamistasi kannustavassa, työtäsi ja työhyvinvointiasi tukevassa työyhteisössä, jossa vallitsee välitön ja iloinen ilmapiiri, sekä avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Hoitotyötä teemme yhdessä moniammatillisena tiiminä potilaan parhaaksi. Tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista työvuorosuunnittelun keinoin sekä työaikajoustoin.

Kardiologian ja sisätautien osasto B3 on 33 paikkainen vuodeosasto, jonne potilaat tulevat pääasiassa päivystyspoliklinikan, sydän- ja tehovalvonnan kautta sekä suoraan kotoa erilaisiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin. Valtaosa potilaista on telemetriaseurannassa koko hoitojaksonsa ajan. Osastolla sinulla on mahdollisuus perehtyä ja syventää kardiologista osaamistasi tai vastaavasti kehittää ja syventää osaamistasi sisätautien eri erikoisalojen potilaiden hoitotyössä. Kardiologisen tai hematologisen hoitotyön perehtyneisyys katsotaan eduksi. 

Sairaanhoitajan työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä ja meillä on käytössä yhteisöllinen toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu. Tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista työvuorosuunnittelun keinoin. Hyvinkään sairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja henkilökunnalle on tarjolla runsaasti ilmaista parkkitilaa. Tehtäväkohtainen sairaanhoitajan peruspalkka on 2801,42€.

Työsuhde alkaa 2.10.2023/sopimuksen mukaan. Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja. Loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat huomioidaan haussa.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja työstä antaa osastonhoitaja Linnea Mäkipää, p. 040 167 7416, [email protected]

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

HUS Hyvinkään lähisairaala on yksi Uudenmaan suurimmista 24/7 päivystyssairaaloista, jossa toimii yhteispäivystyksen lisäksi yleisimpien erikoisalojen etu- ja takapäivystykset, ympärivuorokautinen leikkaustoiminta sekä synnytykset. Hyvinkään sairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja henkilökuntamme käytössä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Työssä jaksamista tuetaan muun muassa monipuolisilla työsuhde-eduilla, kuten kulttuuri- ja liikunta- tai työsuhdematkalippuedulla. Työn ja yksityiselämän yhteensovittamista tuetaan toimintalähtöisellä työvuorosuunnittelulla.

Hae ennen 26.09.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja Kardiologian ja sisätautien osasto

HUS
Hyvinkää
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti