Skip to main content

Sairaanhoitaja kesätöihin, Hoivakoti Koski

Hei sairaanhoitaja! Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa osana moniammatillista ja aktiivista työyhteisöä? Etsitkö kesätyötä, joka joustaa oman elämäntilanteesi mukaan?

Haemme nyt Hoivakoti Koskeen sairaanhoitajaa tai alan opiskelijaa sijaisuuteen kesän ajalle. Sijaisuuden aloitusajankohta ja kesto voidaan sopia joustavasti omat kesäsuunnitelmasi huomioiden. 

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Koski tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja lyhytaikaishoivaa 42 ikäihmiselle Muuramen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koskessa vietetään aktiivista ja asukaslähtöistä arkea asukkaiden kanssa - juhlistetaan pyhiä, pidetään liikuntatuokioita ja nautitaan kauniilla piha-alueella kesäpäivistä ja kahvihetkistä.

Koskessa sinua odottaa moniammatillinen työyhteisö, johon kuuluu lähihoitajien ja sairaanhoitajien lisäksi myös fysioterapeutti, sosionomi, toimintaterapeutti, siistijöitä ja keittiöhenkilökuntaa. Yksikön tilat ovat erittäin avarat ja yhteisiä tiloja löytyy paljon. Toimivia tiloja hyödynnetäänkin aktiivisesti sekä asukkaiden virkistykseen että työntekijöiden hyvinvointiin ja koulutukseen.

    Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

    Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

    Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (140 op.) ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

    Työ on 2-vuorotyötä. Tarkemmasta aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia erikseen kanssasi! 

    Maksamme sinulle kesärekrytointibonuksen

    Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 300€ kesärekrytointibonuksen (150€ työsuhteen alussa ja 150€ työsuhteen lopussa).

      Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

      Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

      Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

      Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

        Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

        Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

        Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Satu Sneck, 044 780 0592, [email protected].

        Olisi ilo kohdata sinut!

        Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

        Tutustu Hoivakoti Kosken toimintaan ja työyhteisöön tästä.

        Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

        Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

        Esperi Care vaikuttavuus

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
        Upright data for Esperi Care

        Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

        Mikä vaikuttavuusprofiili?

        Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

        Sairaanhoitaja kesätöihin, Hoivakoti Koski

        40950 Muurame
        40950 Muurame
        40950 Muurame
        Määräaikainen ja projektityö
        Alempi korkeakoulututkinto

        Julkaistu 24.04.2024

        Yrityksen liikevaihto: 
        Yli 100 000 000 €
        Yrityksen koko: 
        Yli 1000 henkilöä
        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti