Skip to main content

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Kivipuisto

Hei sairaanhoitaja! Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Palvelukoti Kivipuistoon sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Maksamme tehtävästä 1000€ rekrytointibonuksen sekä saatavuuslisää 211,34€/kk!

 Lue tehtävästä alta lisää ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Millaista meillä on työskennellä?

Palvelukoti Kivipuisto on 63-paikkainen yksikkö Järvenpäässä, jonka asukaskunta koostuu pääsääntöisesti ikäihmisistä, mutta yksikössä on myös pieni 11-paikkainen mielenterveysyksikkö. Palvelukoti on jaettu neljään osaan: ympärivuorokautista hoivaa tarjoavat muistisairaiden ryhmäkoti ja monisairaiden ryhmäkoti, hiukan kevyempää hoivaa tarjoava yhteisöllinen asuminen sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti. Monipuolinen asukaskunta tarjoaa sinulle oivat mahdollisuudet kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti. Meille tärkeää on yhteisöllisyys ja lämminhenkisyys ja arjen askareita tehdäänkin yhdessä, asukkaita asiakaslähtöisesti osallistaen.

    Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

    Sairaanhoitajana pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen muulle tiimille, lääkehoidosta vastaaminen, tiivis yhteistyö omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea asukkaiden asioista perillä oleminen ja heidän toimintakykynsä tukeminen elämän eri osa-alueilla.

    Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto tai loppuvaiheen alan opinnot, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä toimit ikäihmisten parissa, ja arvostammekin vankkaa osaamista vanhustyöstä. Kokemus mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

    • Tehtävä on vakituinen. Työaika voi olla sopimuksen mukaan joko arkiaamua tai 2-vuorotyötä painottuen arkiaamuihin, halutessasi voit myös tehdä viikonlopputöitä. Aloitusajankohdasta voimme sopia kanssasi!

      Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

      Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 211,34€/kk.

      Lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

        Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

        Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

        Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

        Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

        Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

          Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

          Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

          Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Mervi Luukkonen, puhelimitse 050-3258165 tai sähköpostitse [email protected].

          Olisi ilo kohdata sinut!

          Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

          #haehelposti

          Tutustu Hoivakoti Kivipuiston toimintaan ja työyhteisöön tästä.

          Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

          Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

          Esperi Care vaikuttavuus

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
          Upright data for Esperi Care

          Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

          Mikä vaikuttavuusprofiili?

          Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

          Sairaanhoitaja, Palvelukoti Kivipuisto

          Järvenpää
          Järvenpää
          Järvenpää
          Vakituinen
          Alempi korkeakoulututkinto

          Julkaistu 24.04.2024

          Yrityksen liikevaihto: 
          Yli 100 000 000 €
          Yrityksen koko: 
          Yli 1000 henkilöä
          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti