Skip to main content

Sairaanhoitajan sijaisuus neurologian osasto

Hei sairaanhoitaja - Kiinnostaako sinua monipuolinen työ erikoissairaanhoidossa? Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Jorvin sairaalaan neurologiselle osastolle 17.6.24-22.12.24 väliselle ajalle. Hoitoaika osastollamme on noin viisi vuorokautta, joten jokainen työpäivä tarjoaa uutta! 

Katso millaista työ Neurokeskuksessa on: https://www.youtube.com/watch?v=7gDhf_BOxRo 

Osastollamme NE3 hoidetaan potilaita, joilla on keskushermoston alueen äkillisiä ja vakavia sairauksia.  Tällä hetkellä osastollamme on 15 potilaspaikkaa. Valtaosa potilaista tulee osastollemme suoraan päivystyksestä. Suurin potilasryhmämme on aivoverenkiertohäiriöpotilaat. Muita osastomme hoitamia keskeisiä oire- tai sairausryhmiä ovat esimerkiksi epilepsia, MS-tauti sekä Parkinsonin tauti. Työssä pääset osallistumaan erikoisalamme erilaisiin tutkimuksiin ja hoitoihin.

Potilaan hoitoon osallistuu moniammatillinen työryhmä, jossa toimit asiantuntijajäsenenä. Potilaidemme hoidossa korostuu tajunnantason ja vitaalielintoimintojen seuranta, toimintakyvyn arviointi ja potilaan sekä omaisten ohjaus.  Työhösi saat yksilöllisen perehdytyksen, jonka aikana sinua ei lasketa vahvuuteen. Tuemme sinua myös ammattitaidon ylläpitämisessä ja syventämisessä monipuolisen koulutustarjonnan avulla. Jorvin sairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Autoilevalle henkilökunnalle on hyvin parkkipaikkoja tarjolla 16 e/kk hintaan.

Haemme pääsääntöisesti jo valmistunutta sairaanhoitajaa, mutta joukkoomme mahtuisi myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelija (140 op), joka haluaa saada kokemusta jo opiskeluaikana sairaanhoitajan sijaisuudessa. Opiskelijana työskentely myös osa-aikaisen työn merkeissä on mahdollista. Ammatillisen kasvun tueksi sairaanhoidon opiskelijan on mahdollista ja vapaaehtoista suorittaa rajatut iv- luvat.

HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. HUSin organisaatiolla on monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. ePassin liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä työsuhde- ja loma-asuntojen vuokrauspalvelut.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun aloittavan työt kesäkuun aikana, mutta aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Tehtäväkohtainen palkka on 2801,42 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

 

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Laillistettu sairaanhoitaja. 

Sijaiseksi voimme palkata sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on suoritettuna 140 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista. Pyydämme sinua esittämään opintorekisteriotteesi, läsnäolotodistuksesi ja todistuksesi voimassa olevasta opiskeluoikeudestasi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Yhteystiedot 

Kysy lisää tehtävästä:

Osastonhoitaja Maarit Wilenius 050 427 9530 tai  

Ylihoitaja Johanna Koivu 050 4270 382 

 

Kysy lisää rekrytointiprosessista:

Alueellinen rekrytoija Sini Poropudas 040 565 2856, [email protected] 

 

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 07.06.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitajan sijaisuus neurologian osasto

HUS
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti