Skip to main content

Suuhygienisti, sijaisuuksia, 5 paikkaa

Tule meille suuhygienistin sijaisuuteen!

Tässä haussa on mahdollista ympäri vuoden ilmoittaa kiinnostuksensa tehdä suuhygienistin töitä koko Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen kaikissa suun terveydenhuollon toimipisteissä.

Hyvinvointialueen eri yksiköiden esihenkilöt ovat alueellaan työntekijätarpeen havaittuaan itse tarvittaessa yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin. Pyydämme täyttämään yhteystiedot huolella, sekä valitsemaan kaikki paikkakunnat, joilla voisit alueellamme työskennellä. Erillisestä valikosta on myös mahdollista valita vaihtoehto, että haluat tutustua työsuhteesi aikana useampaan eri paikkakuntaamme ja hammashoitolaamme ja näin nähdä erilaisia tapoja toimia ja tehdä töitä.

Tehtävät ovat määräaikaisia, eri pituisia suuhygienistin tehtävän sijaisuuksia. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita ympäri vuoden, eniten töitä on tarjolla kesäaikaa.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen suun terveydenhuollon kaikki hammashoitolat Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Raaseporissa, Hangossa ja Kauniaisissa.

Työaika: 38 h 15 min / viikko, SoTe-sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työaikaa tekeviä sijaisia, mutta huomioimme myös osa-aikaisten hakemukset.

Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus (tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta) tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja).

Kielitaitovaatimuksena on hyvä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito (suomi tai ruotsi). Toisen kotimaisen kielen suullinen osaaminen on eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään positiivista ja innostunutta asennetta suuhygienistin työhön. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympärstössämme.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Vakinaiset työntekijät saavat käyttöönsä vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä mahdollisuuksien mukaan hybridimallissa.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-143-23/fi_FI
Tehtävistä lisätietoja antavat:
Etelä-Espoo: [email protected] tai [email protected] tai [email protected]
Pohjois-Espoo: [email protected] tai [email protected] tai [email protected]
Kauniainen: [email protected]
Lohja: [email protected]
Siuntio: [email protected]
Karkkila ja Vihti: [email protected]
Kirkkonummi: [email protected]
Raasepori: [email protected]
Työpaikan osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialue, 02150 Espoo
Palkkaus: 2917,20€/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 28.02.2024 13:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-143-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 990c3550-857f-4f8a-ad69-d085ffd55e45

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti