Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä Riihimäen seudulle

Etsimme nyt tuotantotyöntekijöitä Riihimäen seudulla sijaitseville asiakkaillemme.

TYÖTEHTÄVÄ

Töitä on tarjolla monipuolisissa tehtävissä muun muassa metalli- ja tuotantoteollisuuden parissa. Pyrimme tarjoamaan sinulle sopivan tehtävän oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Tarjolla on monipuolisesti sekä lyhyitä että pitkiä toimeksiantoja. Mahdollisia työtehtäviä voi olla esimerkiksi erilaiset valmistusprosesseihin liittyvät tehtävät, kuten kokoonpanotyö tai tuotteiden jälkikäsittely. Töitä tehdään paikasta riippuen usein 2- tai 3-vuorotyönä.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhteesi alkaa sopimuksen mukaan.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartoittaa työkokemustasi erilaisissa tuotannon tehtävissä. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään mukavassa työporukassa.

TOIVOMME SINULTA

Tehtävissä menestyäksesi omaat reippaan työotteen ja positiivisen asenteen uuden oppimiseen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta sekä vastuuntuntoa. Työkieli tehtävissä on lähtökohtaisesti suomi. Etuna on koulutus alalle tai aiempi kokemus tuotannon tehtävistä. Oma auto helpottaa työpaikalle kulkemista. Tuotannon työtehtävät voivat olla hyvinkin fyysisesti raskaita, joten hyvästä kunnosta on etua.

OTA YHTEYTTÄ

Heräsikö kiinnostuksesi? Mahtavaa! Haethan tehtävää 28.04.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan konsulttiin Adeccolla: Kaisa Eerola, [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Tuotantotyöntekijä, Riihimäki, Metalliteollisuus, Rakennustuoteteollisuus, tuotantotyö, kokoaikatyö

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kaisa Eerola, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti