Skip to main content

Työnsuunnittelija

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii lähes 30 eri maassa ja joka työllistää yhteensä non 3100 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.

Haemme nyt työnsuunnittelijaa Lantmännen asiakkuuteemme Joutsenon leipomoon, missä Quant vastaa kokonaiskunnossapidosta.

Tehtävä

Tässä tehtävässä vastaat Joutsenon tehtaan kunnossapidon operatiivisesta työnsuunnittelusta. Työsuunnitteluun kuuluu omien resurssien, ulkopuolisten urakoitsijoiden, materiaalien ja varaosien suunnittelu laitteiden huoltoihin ja korjauksiin. Vastaat suunnitelman myötä kustannusten seurannasta ja niiden toteutumisesta budjetin mukaisesti.

Osallistut yhteisten tavoitteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen ja toimit läheisessä yhteistyössä kunnossapidon työnjohtajan kanssa.

Meille turvallisuus on tärkeää. Huolehdit vaarojen tunnistamisesta ja riskien arvioinnista ja siitä, että niiden hallitsemiseksi laaditaan riittävät ohjeet ja turvallisuusnäkökohdat otetaan huomioon kaikessa toiminnassa.

Ylläpidät ja kehität omalla toiminnallasi asiakassuhdettamme sekä asiakasraportointia.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kunnossapidon näköalapaikalta. Meiltä saat myös monia työsuhde-etuja, mm. kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja työnsuunnittelusta, sekä nykyaikaisten kunnossapitojärjestelmien tuntemusta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai vastaavaa työkokemusta.

Hakeminen

Jos olet kiinnostunut toimimaan dynaamisessa tiimissä, niin ole meihin yhteydessä! Jätä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 23.06.2023.

Yhteyshenkilö

Sami Heikkilä

Yksikönpäällikkö

050 5403601

Juha-Pekka Laine

Kunnossapitopäällikkö

040 6876792

 

Quant Finland vaikuttavuus

Quant Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Quant Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Quant Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Quant Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnsuunnittelija

Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti