Skip to main content

Vanhempi rikoskonstaapeli (08.02), määräaikainen virkasuhde, 2 paikkaa, hakuaikaa jatkettu

Oulun poliisilaitoksen poliisipalvelulinjalla rikostorjuntasektorilla Oulun tutkintayksikössä on haettavana kaksi (2) vanhemman rikoskonstaapelin 08.02 virkasuhdetta.

Virkasuhteisiin valittavat tullaan sijoittamaan vaativaan tutkintaan. Lopullinen vaativuustaso määräytyy valittavien koulutuksen ja kokemuksen mukaan. Virkasuhteet alkavat 8.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Toinen määräaikaisista virkasuhteista päättyy 23.8.2024 ja toinen päättyy 13.12.2024.

Virkapaikka tulee olemaan Oulun pääpoliisiasema Elektroniikkatiellä.

Hakuaikaa on jatkettu 11.04.2024 klo 16.15 saakka.

Säädetyt kelpoisuus- ja kielivaatimukset

Kelpoisuusvaatimuksena vanhemman rikoskonstaapelin virkaan on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n (105/2017) 1 momentin 18 kohdan nojalla poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto. Virkaan nimitettävällä henkilöllä tulee olla Suomen kansalaisuus.

Oulun poliisilaitos on yksikielinen (suomi). Kielitaidosta on säädetty julkisyhteisöjen henkilöltä vaadittavasta kielitaidosta annetussa laissa ja poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:ssä.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Kielilainsäädännön mukaan yksikielisessä viranomaisessa edellytetään viranomaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Hakijalta odotamme

Hakijalta odotamme aktiivisuutta ja motivoituneisuutta laaja-alaisten poliisitehtävien hoidossa, hyviä ryhmätyöskentelytaitoja, itsensä kehittämishalua sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin. Lisäksi virkaan kuuluvien tehtävien menestyksellisen hoitamisen kannalta on tärkeää, että valittavalla on ajantasaiset ammatilliset tiedot ja taidot.

Tarjoamme sinulle Osittain tuetun työpaikkaruokailun, laajat työterveyspalvelut, työsuhdepyöräedun ja mahdollisuuden työajalla tapahtuvaan liikunnan harjoitteluun. Selvitykset

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Turvallisuusselvitys sisältää myös ulkomaansidonnaisuuksien selvittämisen.

Hakuprosessin edetessä hakijoita saatetaan pyytää antamaan terveydestään sellaisia tietoja, joilla on merkitystä tehtävän hoidossa tai osallistumaan asian selvittämiseksi suoritettaviin tarkastuksiin ja tutkimuksiin (valtion virkamieslaki 8 b §).

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat
Rikosylikonstaapeli Jarkko Nikkinen
p. 0295 464 067
[email protected]
tai
Rikosylikomisario Janne Koskela
p. 0295 464 490
[email protected].

Hakemuksen lähettäminen

Toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisinä Valtiolle.fi-palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi kirjaamon postiosoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Kirjeen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

  • Oulun poliisilaitoksen kirjaamo

    PL 45
    90101 Oulu

  • Työnantaja

    Poliisissa eri alojen ammattilaiset tekevät yhteiskunnan turvallisuuteen vaikuttavaa työtä. Monipuolisessa ja laajassa organisaatiossamme on erilaisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittymiseen. Meidän toimintaamme ohjaavat eettiset periaatteet, minkä lisäksi olemme arvojemme mukaisesti palvelevia, oikeudenmukaisia, osaavia ja pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista. Jokainen meistä vaikuttaa siihen, että poliisi on kaikkien turvaaja, kaikkina aikoina.

    Jos "nää et pelekää polliisia", niin yhtä hyvin voisit liittyä meidän joukkoomme. Etsimme osaavia ja motivoituneita työntekijöitä tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä niin poliisi- kuin siviilitehtäviin.

    Oulun poliisilaitos palvelee 15 poliisiasemalla, pääpoliisiasemamme sijaitsee Oulussa. Toimialueeseemme kuuluvat Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat eli yhteensä 38 kuntaa. Poliisilaitoksellamme työskentelee noin 750 henkilöä, joista lähes neljännes toimii muissa kuin poliisitehtävissä.

    Laaja toimialueemme mahdollistaa erilaisia työtehtäviä niin kaupungeissa, kunnissa kuin matkailukeskittymissäkin. Lisäksi Oulun poliisilaitoksen alue tarjoaa hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet niin luonnon, liikunnan kuin kulttuurinkin parissa. Voit viettää vapaa-aikaasi niin meren, järvien ja jokien rannoilla kuin sisämaan vaaroilla ja tuntureilla.

    Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä erilaisiin kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia ihmisiä.

    Loistavan työyhteisön lisäksi tarjoamme muun muassa kattavan työterveyshuollon, työsuhdepyöräedun, työnantajan tukeman työpaikkaruokailun sekä hyvät mahdollisuudet työkunnon ylläpitoon.

    Sijainti
    Oulu

    Voit tehdä työtä jossain seuraavista toimipisteistämme

  • Oulun pääpoliisiasema, Elektroniikkatie 3-5
    Elektroniikkatie 3-5
    90590 Oulu
  • Tutustu työnantajaan Perustiedot

    Muut tehtävään liittyvät tiedot

  • Muut työpaikkaan liittyvät tiedot: Virkasuhteeseen nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviointia. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa. Terveystarkastus tehdään lähtökohtaisesti ennen työn aloittamista, mutta viimeistään kuukauden kuluessa työn aloittamisesta.
  • Tehtävän taso: Toimeenpaneva taso
  • Etätyö: Mahdollisuus työskennellä etänä
  • Etätyön kuvaus: Etätyömahdollisuus sovitusti.
  • Virka perustettu: Virka on viraston yhteinen.
  • Määräaikaisuuden peruste: Sijaisuus
  • Työaikamuoto: Jaksotyöaika
  • Työaikamuodon selite: 114,45 h/3 viikkoa.
  • Koeaika: Valtion virkamieslain (750/1994) 10 §:n mukaan nimittämisessä on mahdollista noudattaa kahden (2) kuukauden koeaikaa, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa sekä nimittävän viranomaisen että virkamiehen puolelta.
  • Palkkauksen peruste: Tehtävän palkkaus määräytyy poliisin palkkausjärjestelmän vaativuustason 08.02 mukaan ottaen huomioon valittavan henkilön osaamistason. Voimassa olevan VES:n mukaan peruspalkka on 2531,60 €/kk, minkä lisäksi maksetaan kokemusosaa enintään 14 % ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa enintään 32 %. Poliisihallinnon ulkopuolelta tulevalla henkilökohtainen suoritusosa on ensin 10 % peruspalkasta ja ensimmäinen suoritusarviointi tehdään 3-6 kk aloituksesta.
  • Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Vanhempi rikoskonstaapeli (08.02), määräaikainen virkasuhde, 2 paikkaa, hakuaikaa jatkettu

    Oulu
    Määräaikainen ja projektityö, Hybridityö

    Julkaistu 25.04.2024

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti