Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Hepopuiston toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Hepopuiston päiväkoti, Hevoshaantie 2, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.08.2023 tai sopimuksen mukaan 

Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja!

Etsimme Hepopuiston päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa alle 3 vuotiaiden lasten ryhmään. Arvostamme lapsilähtöisyyttä sekä positiivista työotetta. Olemme ProVaka päiväkoti. Tavoitteenamme on vahvistaa inklusiivistä, kaikille yhteistä varhaiskasvatusta yhteisten tavoitteiden, toimintapojen ja positiivisen palautteen avulla. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän pedagogiikasta, toiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä pääset vaikuttamaan koko yksikön toiminnan kehittämiseen ja johtoryhmätyöskentelyyn.  

Hepopuiston päiväkoti on pieni kolmen ryhmän talo, jossa on pysyvä ja osaava henkilökunta. Sijaitsemme luonnonläheisellä alueella Hakunilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähellä olevat kartanon alueen puistot ja metsät mahdollistavat monipuolisen toiminta- ja oppimisympäristön. Henkilöstö koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, lastenhoitajista sekä avustavasta henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja sekä lapsi- ja perheohjaaja ovat mukana ryhmien toiminnassa ja tukemassa opettajan työskentelyä. Teemme yhteistyötä varhaiskasvatuksen psykologin ja kuraattorin kanssa.

Kiinnostuitko? Soita Heli Stjerna p. 0438254748 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Muodolliset kelpoisuusvaateet täyttävä varhaiskasvatuksen opettaja saa Hepopuiston päiväkodissa työskennellessä rekrytointilisän 150 euroa kuukaudessa. 

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemuksen monikultturisten perheiden kanssa työskentelystä. Otamme haussamme huomioon myös varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomiopintoja suorittavat henkilöt sekä jo kokemusta omaavat lastenhoitajat, joilla on kiinnostus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Muodollisen pätevyyden puuttuessa työsuhde täytetään määräaikaisena.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2919 eur/kk + monikulttuurisen päiväkodin rekrylisä 150 eur/kk. 1.8. alkaen kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle aletaan maksamaan 130 tai 140 eur/kk rekrytointilisää. Kelpoisuusvaatimuksen täyttävän varhaiskasvatusopettajan palkka on 1.8. alkaen siis vähintään 2919 + 130 + 150 eur =3199 eur/kk

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Stjerna, Heli

0438254748

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 29.06.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Hepopuiston toimintayksikkö

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 29.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti