Skip to main content

Viestinnän suunnittelija

Viestinnän suunnittelijaksi UniSportille

 

Sykkiikö sydämesi liikunnalle ja hyvinvoinnille? Innostaako sinua laadukas sisällöntuotanto ja sosiaalisen median mahdollisuudet? Oletko näkemyksellinen ja idearikas viestinnän moniosaaja, joka hallitsee mm. eri julkaisualustat? Haluatko vaikuttaa aidosti merkityksellisiin asioihin?

Jos tunsit lämpimän läikähdyksen sisälläsi, niin odotamme innolla hakemustasi, sillä tarvitsemme juuri sinut, Viestinnän suunnittelija, Unisportin vahvistukseksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

UniSportilla viestinnän suunnittelijan tehtäviin kuuluu UniSportin ulkoisen ja sisäisen viestinnän, sisällöntuotannon, brändin ja visuaalisen ilmeen suunnittelu, kehittäminen ja koordinointi. 

Viestinnän suunnittelija osallistuu myynti- ja markkinointipäällikön ohjauksessa UniSportin sisältöstrategian ja brändistrategian suunnitteluun ja vastaa sisältösuunnitelmasta sekä sisällöntuotannon ohjauksesta.

Tämän lisäksi viestinnän suunnittelijan tehtäviin kuuluu

•    viestintämateriaalin suunnittelu, tuotanto sekä tilaaminen (digitaalinen ja painettu)
•    sisällöntuotanto (www, some)
•    sisällöntuottajien ja viestintävastaavien työnjohto
•    brändi-ilmeen ja äänensävyn koordinointi ja ohjeistaminen 
•    verkkosivujen käyttäjäkokemuksen ja sähköisten asiakaspolkujen suunnittelu
•    verkkosivujen ja some-kanavien metriikan analysointi.

Toivomme sinulta
•    erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
•    työkokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä
•    hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
•    vahvaa englannin kielen osaamista (myös ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi)
•    visuaalista silmää
•    hyviä tietoteknisiä taitoja (mm. julkaisualustat ja sosiaalisen median hallintatyökalut)
•    oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
•    näkemystä asiakaskeskeisestä toiminnasta ja digitaalisista palvelupoluista
•    koordinointi- ja projektinhallintataitoja
•    kykyä priorisoida ja toimia ketterästi paineen alla
•    kykyä omaksua nopeasti uusia työtapoja ja -välineitä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kiehtovassa työympäristössä, mahdollisuuden innostua ja inspiroitua jokaisena työpäivänä sekä näköalapaikan merkityksellisellä ja vastuullisella toimialalla. Tuemme aktiivisesti osaamisesi kehittymistä sinun tarpeidesi pohjalta ja huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm. etätyömahdollisuuden ja joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon sekä edullisten ja monipuolisten UniSportin liikuntapalveluiden avulla. Saat myös Helsingin yliopiston henkilöstöedut käyttöösi.

Tehtävän palkkaus asettuu 3000-3300 euroon kuukaudessa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tarkemmasta aloitusajankohdasta sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointipäällikkö Olli Sahala p. 029 412 3545, 1.2.2023 klo 13-15 & 6.2.2023 klo 14-16 tai s-postilla: olli.sahala(at)helsinki.fi.

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 12.2.2023. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa: https://msap.sap.helsinki.fi.

Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi ja saatamme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana. 

Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

 

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston, Hankenin ja Taideyliopiston yhteinen liikuntakeskusketju, jonka palveluita käyttävät yliopistojen opiskelijat ja henkilökunta, yritykset sekä kaupunkilaiset. Toimimme Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä ja Töölössä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 23 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, palloiluvuorot, Personal Training ja hieronta, vain joitakin mainitaksemme. Meitä iloisia ja rohkeita, vastuullisia ja yhteisöllisiä unisportilaisia on yli kaksisataa. Katso lisää www.unisport.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Viestinnän suunnittelija

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti