Skip to main content

Yleislääkäri opiskeluterveydenhuoltoon

Kiinnostaisiko työ ainutlaatuisessa opiskeluterveydenhuollossa korkeakouluopiskelijoiden terveyden ja opiskelukyvyn hyväksi? Työ, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän.

Haemme yleislääkäriä Joensuun palvelupisteeseemme. Voit ehdottaa sinulle sopivaa työn aloitusajankohtaa, viikkotyöaikamäärää ja työskentelyjakson kestoa. 


YTHS:llä pääset työskentelemään monipuolisesti nuorille aikuisille tyypillisten terveyskysymysten parissa. Asiakasryhmällemme tyypillisiä käyntisyitä ovat mielenterveyteen, ihotauteihin, tuki- ja liikuntaelinoireisiin, infektioihin ja seksuaaliterveyteen liittyvät kysymykset. Tehtäviimme kuuluu myös opiskelijoiden opiskelukyvyn tukeminen oppilaitosten kanssa yhdessä tehtävän opiskeluyhteisötyön ja opiskeluympäristön terveellisyyden ja turvallisuuden tarkastusten kautta.


Tarjoamme sinulle:


  • kattavan perehdytyksen
  • kollegoiden ja esihenkilön tuen
  • hyvät konsultaatiomahdollisuudet
  • mahdollisuuden osallistua mentoriohjelmaan
  • koulutusta osaamisesi kehittymisen tueksi
  • mahdollisuuden räätälöidä työnkuvaa
  • tehdä etätyötä ja etätyövakuutuksen
  • hyvän työilmapiirin
  • kattavat työterveyspalvelut
  • ePassi Flex -virkistysedun.


Työskentelemme moniammatillisesti vastuutiimimallin mukaisesti ja käytössämme oleva Acute-potilastietojärjestelmä on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttavissa.


Meille YTHS:llä on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on helppoa; päivät päättyvät ajallaan ja illat sekä viikonloput ovat vapaa-aikaasi. Kokoaikaisen lääkärin työaika on 38,25h/vko. Lääkärimme kuuluvat joustavan vuosityöajan piiriin. Meillä lauantait eivät kuulu lomalaskentaan.


Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton välistä sopimusta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari yleislääkäreillämme on osaamisen mukaan 6114-6738 euroa kuukaudessa ja erikoislääkäreillämme 6794-7488 euroa kuukaudessa. Kuukausipalkka voi sisältää lisäksi henkilökohtaisen palkanosan 6-24 %. Lääkärintodistuksista ja -lausunnoista maksetaan TES:n mukaisesti. 


Voit olla kokenut lääkäri tai vastavalmistunut. Tuemme osaamisesi kehittymistä ja annamme vastuuta urapolkuvaiheesi huomioiden. 


Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa aluejohtaja Anu Väänänen, puh 0400 470 894 tai sähköpostitse [email protected].


Jätäthän tietosi ja toiveesi rekrytointijärjestelmäämme 4.3. mennessä, niin olemme sinuun yhteydessä.


Tutustu artikkeliin, jossa yleislääkärimme Tiina ja Sara kertovat työstään YTHS:llä.


YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä. Tuotamme palveluita noin 290 000 opiskelijalle yli 1000 ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti