Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yöhoitaja kesätöihin, Hoivakoti Orvokki

Hei lähihoitaja! Viihdytkö hyvin yövuoroissa ja etsit kesätyötä ikäihmisten parissa? 

Haemme nyt Hoivakoti Orvokkiin yöhoitajaa sijaisuuteen kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Orvokki on lämminhenkinen ja kodinomainen 31-paikkainen ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava koti Muhoksella. Orvokissa ikäihmisten hyvinvointi on sydämen asia ja siihen myös päivittäin hoitotyössä panostetaan. Työyhteisössä autetaan ja huomioidaan toisia sekä luodaan hyvää ilmapiiriä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_orvokki

    Työpäiväsi yöhoitajana meillä

    Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät.

    Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja voimassa oleva lääkehoidon koulutus. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.  

    Työ on yötyötä ja sijaisuus alkaa touko-kesäkuussa ja kestää elokuuhun asti. Tarkemmasta aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia erikseen kanssasi!

    Palkka

    Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista lisää 102€/kk (huom. osa-aikaisille työntekijöille maksamme lisän suhteessa työaikaan).

      Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

      Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

      Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

      Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

        Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

        Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

        Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Kirsi Pohjola, puh. 050 327 7542, [email protected].

        Olisi ilo kohdata sinut!

        Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

        Tutustu Hoivakoti Orvokin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

        Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

        Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

        Esperi Care vaikuttavuus

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
        Upright data for Esperi Care

        Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

        Mikä vaikuttavuusprofiili?

        Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

        Yöhoitaja kesätöihin, Hoivakoti Orvokki

        91500 Muhos
        91500 Muhos
        Määräaikainen ja projektityö
        Ammatillinen koulutus

        Julkaistu 01.04.2024

        Yrityksen liikevaihto: 
        Yli 100 000 000 €
        Yrityksen koko: 
        Yli 1000 henkilöä
        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti