Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvojia Kuopion autorahoitus ja liiketoimipalvelut -tiimiin

Haemme nyt asiakasneuvojia Kuopion autorahoitus ja liiketoimipalvelut -tiimiin.

Asiakasneuvojamme työskentelevät autorahoitus ja liiketoimipalvelut -tiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän henkilö- ja yritysasiakkaita. Työtehtäviin tiimissämme kuuluu sekä asiakaspalvelu- että back office -tehtäviä. 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

- tavoitteellinen työote
- hyvät IT-taidot
- kyky oppia nopeasti uutta
- asiakaspalveluhenkisyys
- erinomaiset työyhteisötaidot

Tule siis mukaan tuottamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostetaan asennetta ja intoa oppia uutta! Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä. 

Mitä Tribedo tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin finanssialan työtehtävässä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittyä pankkialan monipuoliseksi ammattilaiseksi. Tribedossa henkilöstön hyvinvointi on tärkeää, ja näin ollen pääsetkin hyödyntämään kattavia henkilöstöetujamme kuten laajaa Mehiläisen työterveyspalvelua, Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, ePassi-lounasetua sekä ePassi Flex -hyvinvointietua.

Työt tehtävässä alkavat 26.6.2023 kattavalla perehdytyksellä. Tehtävässä menestymiseen saat valmentavan esihenkilön sekä tiimin tuen. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8-17 aikavälille. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta ja me herätimme kiinnostuksesi

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 11.6.2023. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja edistämme prosessia heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut toteutetaan viikkojen 23 ja 24 aikana.

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Team Lead Laura Eskelinen kertoo mielellään lisää (puh. 050 339 9567) tai sähköpostitse [email protected].

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvojia Kuopion autorahoitus ja liiketoimipalvelut -tiimiin

Kuopio
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Lukio
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 12.06.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti