Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Avoin haku, Kontiolahti

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Haluatko päästä tekemään asukaslähtöistä työtä ikäihmisten parissa upouudessa yksikössä?

Meillä on Kontiolahdella ikäihmisten Hoivakoti Lehmusrinnejossa on avoimia tehtäviä tarjolla sosiaali- ja terveysalan osaajille. Lue lisää alta meistä ja ole meihin yhteydessä, niin jutellaan yhdessä enemmän!

Hoivakoti Lehmusrinne työpaikkana

Hoivakoti Lehmusrinne on upouusi keväällä 2023 valmistunut 60-paikkainen koti ikäihmisille, johon Hoivakoti Kontiolinnan väki muuttaa toukokuussa. Lehmusrinne sijaitsee Lehmossa vain alle 10 km päässä Joensuun keskustasta. Uudet tilat tarjoavat laadukkaat puitteet ikäihmisten asukaslähtöisen hoivatyön toteutumiselle.

Meillä pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä, jonka yhteisenä tavoitteena on tarjota asukkaille elämänmakuinen ja onnellinen arki. Toimimme joustavasti, jotta jokainen voisi vaikuttaa oman arkensa sujuvuuteen ja tehdä työtä omaan elämäntilanteeseensa sopivasti. Meille on tärkeää mukava arki, jossa on mielenkiintoista ja mukavaa tekemistä.

Työpäiväsi meillä

Hoitajana työpäivät koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Toimimme joustavasti, jotta jokainen voisi vaikuttaa oman arkensa sujuvuuteen ja tehdä työtä omaan elämäntilanteeseensa sopivasti.

Työ on 2-tai 3- vuorotyötä koulutuksestasi riippuen. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia kanssasi erikseen!

Palkka 

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vakituisena työntekijänä maksamme sinulle lisäksi 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€) sekä yksikkökohtaista saatavuuslisää 100€/kk vuoden 2023 loppuun asti (osa-aikaisille työntekijöille lisä maksetaan suhteessa työaikaan). 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin. 

Kiinnostuitko työskentelystä meillä?

Haluamme kuulla lisää sinusta, mikäli sinulla on sosiaali- ja terveysalan koulutus (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja) tai olet alan opiskelija ja sinua kiinnostaa työskentely ikäihmisten parissa.

Jätä avoin hakemus ja kerro hieman itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksista meillä.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Eija Lackman, puh. 050 347 1748, [email protected].

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Hoivakoti Lehmusrinteen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti