Skip to main content

Hoitaja kesätöihin, Koti Kuurnan Kartano

Hei hoitaja! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Kuurnan Kartanoon hoitajaa kesätöihin. Lue lisää alta ja hae helposti!

Koti Kuurnan Kartanot työpaikkana

Koti Kuurnan Kartanot tarjoaa lämminhenkistä ja turvallista asumispalvelua kaikenikäisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Koti sijaitsee Kontiolahden Paiholassa, josta on hyvät linja-autoyhteydet Joensuuhun sekä Kontiolahden kirkonkylälle. Lisäksi yksiköllä on kolme autoa, joilla asioidaan lähiympäristössä useita kertoja viikossa.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Kesätyöntekijänä työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen sekä ohjaavaa että hoidollista työtä. Vastuullesi kuuluu aktiviteettien suunnittelu ja toteutus, asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa, ulkoilu sekä mahdollisesti lääkehoito. Työ on vuorotyötä ja työsuhteen tarkasta kestosta voimme sopia kanssasi. Kesto kuitenkin kesäkuusta aina 13.8 asti mahdollista! 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä asukkaidemme kanssa. Saat tehdä töitä omalla persoonallasi ja voit hyödyntää omia mielenkiinnon kohteitasi. Parasta työssä on sen vaihtelevuus ja erilaisten asiakkaiden kohtaaminen. Meillä sinä saat mitä mahtavimmat työkaverit, asukkaat sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa.

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä ja monimutkaisia tekstikenttiä!

  Haluamme kuulla sinusta lisää, mikäli sinulla on lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (n. 2/3), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, hygieniapassi, itsenäinen ja innokas työote sekä halua oppia uutta!

   Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

   Hae tehtävää 31.3. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

   Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sakari Hakkarainen puh. 0505651382,[email protected]

   Esperistä työnantajana voit lukea lisää täältä.
   Tutustu Koti Kuurnan Kartanon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Hoitaja kesätöihin, Koti Kuurnan Kartano

   80710 Kontiolahti
   Määräaikainen ja projektityö

   Julkaistu 17.03.2023

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti